Укр
Рус
Хворост Випічка Російська кухня

Хворост без горілки

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1008 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Хворост без горілки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

опис

Обсмажені легкі хрусткі часточки тіста, приправлені цукром або цукровою пудрою - багатьом відома з раннього дитинства випічка хворост. Зараз це всіма улюблене печиво не користується такою популярністю так, як магазинні полиці ломляться від достатку печива. Але все ж у багатьох сім'ях хворост готують часто і до цього дня. Ми хочемо вам запропонувати рецепт хворосту без горілки (практично головний інгредієнт).

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хворост без горілки" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири38 гр.
  • Вуглеводи35.8 гр.
  • Калорії505 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невелику миску засипаємо попередньо просіяне борошно, додаємо трохи цукрової пудри (можна використовувати цукор) і добре присолюємо. Потім за допомогою ложки ретельно перемішуємо сипучі інгредієнти між собою.

Крок - 1
02

Тепер додаємо в миску до сипучих продуктів заздалегідь відокремлені яєчні жовтки, заливаємо оцет і, підливаючи поступово високої жирності вершки, замішуємо все, до з'єднання всіх інгредієнтів в один клубок.

Крок - 2
03

Потім викладаємо грудку тіста на присипану борошном дошку, ділимо його на кілька частин і кожну частину розгортаємо в тонкі пласти. Тепер кожен пласт тіста розрізаємо на довгі смуги, шириною близько 1.5 сантиметри.

Крок - 3
04

Потім кожну смугу з тіста поділяємо на однакового розміру прямокутники, в середині яких гострим ножем створюємо тонкі надрізи. Тепер загортаємо утворені прямокутники в будь-якому вподобаному вам напрямку або вивертаємо, зачепивши всередину по обидва боки краї прямокутника.

Крок - 4
05

Багато господинь ніяк не загортають прямокутники з тіста, а просто кидають в масло і ті розправляються хаотично, утворюючи самостійно незвичайну форму. Отже, неглибоку каструлю поміщаємо на плиту, наливаємо в неї рослинне масло і доводимо до кипіння.

Крок - 5
06

Тепер укладаємо майбутню випічку в гаряче масло і обсмажуємо на сильному вогні (потрібно, щоб масло добре кипіло з бульбашками) постійно помішуючи, поки тісто не придбає золотавий яскравий відтінок і хрустку основу.

Крок - 6
07

Готовий хворост, приготований без використання горілки, виходить красивим, ароматним і дуже легким. Викладаємо обсмажену випічку на шматок паперу для усунення зайвого масла, а потім укладаємо на красиве блюдо, припорошив цукровою пудрою, і пригощаємо свою малечу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кляр - покроковий рецепт, фото 1 Кляр 15 1 1 з 5 - детальніше -
Часникові грінки з білого хліба - покроковий рецепт, фото 1 Часникові грінки з білого хліба 35 5 2 з 5 - детальніше -
Ягідний смузі з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний смузі з йогуртом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Овочевий омлет з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий омлет з грибами 30 1 2 з 5 - детальніше -
?>