Укр
Рус
Хумус Другі страви Азіатська кухня

Хумус з нуту і моркви

( 5.0000 5 52 2 оцінки)

571 - переглядів
50 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Хумус з нуту і моркви - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати

опис

Впевнені, що кожна господиня замислюється про те, що приготувати на черговий обід або вечерю, і це відбувається досить часто. Часто ваші діти приходять до вас з голодним лицем, просять їжі і не можуть чекати ні секунди більше. Так, ви завжди можете вибрати складний шлях і попросити їх почекати ще трохи, але будьте готові впоратися з великою кількістю скарг. Або ви можете запропонувати їм здорову закуску, яка буде задовольняти їх протягом 10/15 хвилин, які вам знадобляться для подачі їжі. Швидке рішення «здорового перекусу» - хумус з нуту і моркви з крекерами або хлібом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хумус з нуту і моркви" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи24.1 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сьогодні з радістю поділимося з вами рецептом хумусу зі смаженої моркви, який буде хорошою ідеєю в якості закуски для святкового меню, відповідного і для дітей. Крім того, смажений морквяний хумус - неймовірний рецепт для дитячого харчування, починаючи з 10 місяців. Ті ж інгредієнти і процедура, що і в рецепті для малюків, дітей та дорослих, з однією різницею: сіль. Дітям не потрібно додавати сіль в їжу. Ось чому ви можете приготувати морквяний хумус без солі. Нут дуже багатий клітковиною, залізом і є прекрасним джерелом білків тваринного походження. Морква також є прекрасною їжею. З неї і починайте. Очистіть моркву від шкірки і наріжте її тонкою соломкою.

Крок - 1
02

Викладіть нарізану моркву на деко, попередньо застелений пергаментним папером. Зверху збризніть овоч оливковим або рослинним маслом. Надішліть деко з морквою в попередньо розігріту духовку і запікайте при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.

Крок - 2
03

Далі помістіть запечені скибочки моркви в кухонний комбайн. Засипте так само в чашу комбайна консервований нут (можете відварити продукт, якщо маєте в своєму розпорядженні час).

Крок - 3
04

Потім додайте в чашу попередньо очищений від лушпиння часник, залийте все оливковою олією і водою. Потім полийте вміст чаші свіжовіджатим лимонним соком (можна використовувати сік лайма), посипте все сіллю (якщо ви не подаєте хумус своїй дитині) і на середній швидкості збийте протягом 2 хвилин, до отримання однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Перекладіть готовий хумус з нуту і моркви в герметичний контейнер і щодня насолоджуйтеся. Або зберігайте приготовлену закуску в герметичному контейнері в холодильнику до 8 днів або в морозильній камері до 3 місяців.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гаспачо класичний - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо класичний 40 4 2 з 5 - детальніше -
Яєчня з шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з шпинатом 35 3 3 з 5 - детальніше -
Печінковий торт простий - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт простий 65 4 3 з 5 - детальніше -