Укр
Рус
Головна страва Другі страви Кавказська кухня

Хумус з консервованого нуту

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

611 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Хумус з консервованого нуту - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кавказська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати

опис

Чудовий рецепт хумуса. Це не тільки швидко і легко, але і свіжо, дуже вершково і смачно. Такий хумус готується з використанням органічних консервів з нуту, тахіні і деяких інших свіжих інгредієнтів, це кращий домашній рецепт хумуса (і ми думаємо, ви погодитеся).

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хумус з консервованого нуту" (на 100 грам)

  • Білки14.1 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи42.5 гр.
  • Калорії333 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Коли справа доходить до хумусу, багато хто скаже, що правильно замочений нут слід використовувати замість консервованого, щоб домогтися найкращого, найбільш традиційного смаку. І вони можуть мати рацію. Але спробувавши цей рецепт, переконаємося і різниця незначна. Тому віддамо перевагу консервам, так як це простіше. Отже, для початку процідіть консервований нут через дрібне сито, зливши всю рідину.

Крок - 1
02

Ви можете приготувати хумус в кухонному комбайні, або ж в потужному блендері. Але ми вважаємо, що ця домашня закуска виходить швидше і м'якше (вершковою), в блендері, ніж використовуючи кухонний комбайн. Висока потужність блендера також означає, що вам не потрібно знімати шкірку з нуту, оскільки він легко подрібниться до кремової текстури. На жаль, при використанні кухонного комбайна це не так. Так що кремова текстура і швидка швидкість - ось що робить блендер найкращим методом. Отже, відправте нут в чашу потужного блендера.

Крок - 2
03

Далі додайте в чашу до нуту трохи тахіні. Залийте так само в блендер свіжовіджатий сік з лимона.

Крок - 3
04

Тепер очистіть від лушпиння часник і відправте зубчики в чашу блендера. Далі залийте в блендер оливкове масло, засипте сушений кмин і трохи солі. Потім залийте в чашу рідину з консервованого нуту і вставте тампер. Увімкніть блендер на 30 секунд (або більше для більш кремової текстури) і, використовуючи темпер, втисніть весь вміст в леза. Якщо хочете, додайте ще рідини з нуту, щоб хумус вийшов м'якше.

Крок - 4
05

Викладіть готовий хумус з консервованого нуту на сервірувальну тарілку і полийте оливковою олією, прикрасьте паприкою і свіжою петрушкою. Хумус зберігайте в холодильнику протягом тижня (якщо зберігати його в закритій тарі). Ви також можете заморозити хумус в закритих контейнерах для використання в майбутньому, а потім просто розморозити в міру необхідності. Насправді це один з найпоширеніших продуктів, які багато хто готує регулярно, тому що це дуже просто і смачно.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вірменські голубці - покроковий рецепт, фото 1 Вірменські голубці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Фруктова пастила - покроковий рецепт, фото 1 Фруктова пастила 50 3 3 з 5 - детальніше -
Курча тютюну на мангалі - покроковий рецепт, фото 1 Курча тютюну на мангалі 65 4 3 з 5 - детальніше -
?>