Укр
Рус
Хумус Другі страви Марокканська кухня

Хумус з червоного перцю

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

638 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Хумус з червоного перцю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня, Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати, Смажити

опис

Рецепт хумуса з червоного болгарського перцю, має в наявності нут, часник і звісно тахіні. Сам рецепт цієї страви досить простий, що робить хумус ще привабливіше і більш цікавим. Перейдіть до наданого рецепту хумуса і подивіться, як його приготувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хумус з червоного перцю" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи21.9 гр.
  • Калорії203 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Видаліть серцевину з перцю, потім наріжте овоч на великі плоскі шматочки. Покладіть шматочки перцю внутрішньою частиною на деко, застелене фольгою. Надішліть в розігріту духовку і запікайте 5-10 хвилин при 170 градусах, поки шкіра перцю не обвуглиться.

Крок - 1
02

Перекладіть перці в закриваючийся пластиковий контейнер, закрийте кришкою, потім почекайте від 10 до 15 хвилин, поки вони не охолонуть. Або покладіть перець в миску, потім накрийте поліетиленовою плівкою і почекайте від 10 до 15 хвилин.

Крок - 2
03

Акуратно очистіть шкірку від обвугленого перцю і викиньте. Зарезервуйте від 1 до 2 шматочків очищеного запеченого перцю, щоб використовувати їх в якості гарніру при подачі, потім крупно наріжте інші.

Крок - 3
04

У чаші кухонного комбайна змішайте тахіні і лимонний сік і збийте протягом 1 хвилини, очистіть бічні сторони і дно ємності, потім перемішайте ще 30 секунд. Це додатковий час допоможе добре збити тахіні, роблячи хумус гладким і кремовим.

Крок - 4
05

Додайте оливкову олію, подрібнений часник, кмин і трохи солі до збитого тахіні і лимонному соку. Збийте протягом 30 секунд, очистіть боки і дно чаші, потім збовтайте ще 30 секунд або поки всі інгредієнти не об'єднаються.

Крок - 5
06

Далі відваріть до готовності нут. Додайте половину нуту в кухонний комбайн і збивайте протягом 1 хвилини. Очистіть бічні сторони і дно чаші, потім додайте залишившийся нут і обробіть далі до отримання густої і досить гладкої маси, близько 1-2 хвилини.

Крок - 6
07

Додайте в чашу запечений перець і продовжуйте збивати 1-2 хвилини або до однорідної маси. Якщо хумус занадто густий або все ще містить крихітні частини нуту, з включеним кухонним комбайном, повільно додавайте від 1 до 3 столових ложок води, поки ви не будете задоволені консистенцією. Спробуйте хумус з червоного перцю на сіль і відрегулюйте в міру необхідності. Дрібно наріжте раніше зарезервований перець.

Крок - 7
08

Викладіть готовий хумус в миску, в середині зробіть невеликий колодязь і додайте в нього нарізаний перець. Зберігайте домашній хумус в герметичному контейнері в холодильнику до одного тижня.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Соус Болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Соус Болоньєзе 90 1 2 з 5 - детальніше -
Долма у виноградному листі - покроковий рецепт, фото 1 Долма у виноградному листі 120 4 3 з 5 - детальніше -
Смузі з хурми - покроковий рецепт, фото 1 Смузі з хурми 30 2 2 з 5 - детальніше -
Пиріжки на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки на молоці 75 4 3 з 5 - детальніше -