Укр
Рус
Хумус Другі страви Азіатська кухня

Хумус по-галілейські

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

595 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Хумус по-галілейські - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати

опис

Крім того, що хумус досить корисний, в дійсності, він ще й дуже ситний і смачний. Відмінно обсмажений нут з солодкою картоплею і спеціями, улитий ароматною оливковою олією. Найсмачніший хумус по-галілейські.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хумус по-галілейські" (на 100 грам)

  • Білки2 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи7.5 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У миску засипте нут, залийте його холодною водою і витримайте протягом 5 - 6 годин.

Крок - 1
02

Візьміть скороварку, залийте в неї досить багато води, додайте вимочений нут і накрийте ємність кришкою. Готуйте нут, поки не почуєте сигнал свистка про закінчення приготування. Відкрийте кришку скороварки і зніміть її з вогню. Тримайте поки в стороні.

Крок - 2
03

Нагрійте рослинне або оливкове масло у важкій сковороді, додайте трохи кмину, кілька стручків гвоздики. Далі додайте в сковороду паличку кориці, стручок чорного кардамону, укладіть в ємність лавровий лист і добре перемішайте.

Крок - 3
04

Далі додайте в сковороду попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, трохи подрібненого імбиру і, обсмажуйте, перемішуючи протягом 2 - 3 хвилин.

Крок - 4
05

Потім додайте в сковороду заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю і обсмажте, постійно мішаючи, до прозорості або до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 5
06

Далі додайте в ємність попередньо дрібно нарізаний зелений перець чилі і добре все перемішайте. Тепер додайте в сковороду томатне пюре і знову все добре перемішайте. Варіть вміст близько 5-7 хвилин на середньому вогні.

Крок - 6
07

Тепер посипте вміст сковороди сіллю, приправте куркумою, додайте так само трохи червоного меленого перцю, трохи чорного меленого перцю. Потім засипте в сковороду трохи порошку каррі, сушеного коріандру, спеції гарам масала і ще раз все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

Потім додайте трохи кокосового молока і добре перемішайте. Варіть вміст сковорідки 5-7 хвилин на середньому вогні.

Крок - 8
09

Тепер додайте в сковорідку заздалегідь очищену від шкірки і нарізану великими кубиками солодку картоплю і добре перемішайте. Накрийте ємність кришкою і варіть близько 10 - 15 хвилин на середньому вогні.

Крок - 9
10

Потім відкрийте кришку і добре перемішайте все. Додайте в сковорідку раніше відварений і змочений нут і добре перемішайте. Готуйте ще 5 - 7 хвилин на середньому вогні.

Крок - 10
11

Додайте трохи подрібненого коріандру і добре перемішайте. Варіть ще 3 - 5 хвилин на середньому вогні. Зніміть сковорідку з вогню і подавайте готовий хумус по-галілейські до обіднього столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 30 5 2 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Віденський штрудель - покроковий рецепт, фото 1 Віденський штрудель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Вустерський соус - покроковий рецепт, фото 1 Вустерський соус 35 1 2 з 5 - детальніше -