Укр
Рус
Хумус Другі страви Азіатська кухня

Хумус по-домашньому

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

647 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Хумус по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати

опис

Це один з кращих рецептів хумуса! За допомогою декількох простих прийомів ви дійсно можете зробити кремовий плавний хумус по-домашньому, і будьте впевнені, що він краще, ніж куплений в магазині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хумус по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки12.7 гр.
  • Жири16.4 гр.
  • Вуглеводи36.8 гр.
  • Калорії341 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Домашній хумус дуже простий у приготуванні, і на смак він набагато краще, ніж все, що можна купити в магазині. Якщо у вас немає пасти тахіні, ви можете спробувати приготувати її самостійно або не використовувати зовсім. У цьому рецепті в першу чергу в мисці кухонного комбайна змішайте тахіні і сік лимона. Перемішуйте пасту протягом 1 хвилини, зберіть утворену масу зі стін ємності, потім збийте ще пів хвилини.

Крок - 1
02

Далі залийте в миску оливкову чи рослинну олію, заздалегідь очищені та подрібнені зубчики часнику (якщо вам подобається сильний аромат часнику в хумусі, ви можете збільшити кількість цього інгредієнта або додати смажений часник, який дасть більш насичений аромат), засипте сіль і приправи на свій смак . Збивайте вміст близько 25 секунд, зберіть зі сторін ємності, потім збийте ще близько 20 секунд, до повного змішування.

Крок - 2
03

Відкрийте банку консервованого нуту (для цього рецепта можна використовувати консервований або приготований в домашніх умовах нут) і промийте продукт проточною водою. Засипте частину нуту в миску комбайна і збийте все протягом хвилини.

Крок - 3
04

Далі засипте другу частину нуту і збийте до утворення густої і гладкої однорідної суміші. Якщо приготовлений нут буде все ще густуватим, можете поступово залити в миску комбайна воду і все ще раз добре перемішайте.

Крок - 4
05

Спробуйте приготовану страву на сіль і відрегулюйте за своїм смаком. Подавайте хумус по-домашньому з невеликою кількістю оливкової олії і паприкою. Зберігайте домашній хумус в герметичному контейнері і обов'язково в холодильнику до одного тижня.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ікра з кабачків з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з кабачків з помідорами 85 3 3 з 5 - детальніше -
Гречана локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Гречана локшина з овочами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Мус з манкою - покроковий рецепт, фото 1 Мус з манкою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Овочева підлива - покроковий рецепт, фото 1 Овочева підлива 50 3 3 з 5 - детальніше -