Укр
Рус
Головна страва Другі страви Польська кухня

Хумус класичний рецепт в домашніх умовах

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

606 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Хумус класичний рецепт в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

У сьогоднішньому рецепті покажемо вам, як приготувати легкий класичний хумус з тахіні. Цей рецепт хумуса не тільки легкий і простий, але ви також можете додати будь-які інші спеції, які вам потрібні, щоб вони відповідали тому, що ви шукаєте, не кажучи вже про те, що цей рецепт страви також веганський.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хумус класичний рецепт в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки13.6 гр.
  • Жири18.4 гр.
  • Вуглеводи39.1 гр.
  • Калорії371 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В даний час мало хто хоче витратити свій час, щоб приготувати сніданок, обід або вечерю. Ось для цього і знадобляться в підмогу консервовані інгредієнти і напівфабрикати. Нут, в принципі, і інші бобові, з невимушеністю консервується і готувати страви з цього продукту стає легше і зручніше. Все тому, що нут сам по собі досить твердий і якщо його не розм'якшити попередньо, то відварюватися він може не одну годину. Тому, в цьому рецепті, пропонуємо використовувати консервований нут. Отже, відкрийте банку цього продукту, злийте воду і промийте сам нут холодною водою.

Крок - 1
02

Відкладіть трохи нуту для оздоблення. Далі засипте промитий нут в чашу кухонного комбайна або блендера і на високій швидкості збийте його, додавши поступово воду до отримання однорідної маси.

Крок - 2
03

Далі додайте в чашу з утвореною масою пасту тахині. Потім залийте так само в ємність свіжовіджатий лимонний сік (можна використовувати сік з лайма), додайте очищений від лушпиння часник, сіль і кмин за смаком. Збийте все, поки суміш не стане однорідною і гладкою.

Крок - 3
04

Під час роботи машини повільно додайте в утворену суміш рослинне або оливкове масло. Знову все ретельно збийте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Перекладіть готовий, класичний хумус в сервірувальну миску, збризніть трохи оливковою олією, прикрасьте заздалегідь вимитого і дрібно нашаткованою свіжою петрушкою, і посипте кмином. Зверху так само прикрасьте страву раніше залишеними горошинками нуту.

Крок - 5
06

Для правильної подачі хумусу, підготуйте ще один продукт. А саме, змастіть лаваш залишеною оливковим або рослинним маслом, повністю покривши його з обох сторін.

Крок - 6
07

Потім посипте лаваш морською сіллю, покладіть на сковорідку гриль і обсмажте з двох сторін по кілька хвилин. Подавайте цей чудовий хумус з підсмаженим лавашем. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грузинське пхалі - покроковий рецепт, фото 1 Грузинське пхалі 55 4 3 з 5 - детальніше -
Такос з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Такос з креветками 30 3 2 з 5 - детальніше -