Укр
Рус
Мясо Випічка Російська кухня

Хрустка смажена яловичина з овочами

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

862 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Хрустка смажена яловичина з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чудовий рецепт приготування хрусткої смаженої яловичини з овочами. Техніка, якою ділимося, гарантує, що яловичина вийде дивно ніжною - незалежно від того, який шматок м'яса ви використовуєте, а доповнення овочів посилить соковитий смак страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хрустка смажена яловичина з овочами" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії88 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

По-перше, наріжте попередньо вимиту і просушену яловичину тонкими скибочками. Складіть м'ясо в миску.

Крок - 1
02

Маринуйте нарізане м'ясо в суміші із соєвого соусу і китайського червоного вина, ви також можете використовувати звичайне рисове вино.

Крок - 2
03

Посипте яловичину чорним меленим перцем, додайте трохи харчової соди, засипте кукурудзяний крохмаль і ретельно все перемішайте. Відставте замариновану яловичину в сторону не менш ніж на 30 хвилин. Тим часом можете приготувати соус.

Крок - 3
04

У глибоку миску залийте устричний соус, додайте трохи легкого соєвого соусу, воду, трохи кукурудзяного крохмалю і цукру. Потім засипте в миску трохи чорного меленого перцю і солі за смаком. Оскільки в соєвому соусі вже багато натрію, не кладіть багато. Просто маленька щіпка і має бути достатньо. Ретельно все перемішайте.

Крок - 4
05

Для овочів підготуйте солодкий перець (виберіть червоний і зелений). Отже, очистіть від хвостика і нутрощів болгарський перець, а потім на обробній дошці наріжте його тонкою соломкою.

Крок - 5
06

Очистіть від лушпиння червону цибулю і часник. На кухонній дошці подрібніть овочі як можна дрібніше. Цибулю можна нашаткувати тонкими півкільцями.

Крок - 6
07

Розігрійте пательню на максимально можливому рівні протягом 10 секунд і додайте в неї трохи рослинного масла. Покладіть в гаряче масло, промариновану раніше яловичину. Нехай м'ясо смажиться по 15-20 секунд з кожної сторони. Продовжуйте повертати його кожні 15 секунд, поки яловичина не стане коричневою. Потім витягніть обсмажену яловичину зі сковороди і відправте в миску.

Крок - 7
08

Додайте в ту ж сковорідку трохи олії і покладіть всі заздалегідь підготовлені овочі. Обсмажуйте вміст, постійно помішуючи, близько 3 хвилин.

Крок - 8
09

Коли ви побачите, що цибуля стає прозорою, вимкніть вогонь. Додайте в сковорідку яловичину назад разом з раніше приготованим соусом. Змішайте все швидко. Незабаром ви побачите, що соус стане густішим.

Крок - 9
10

Викладіть гарячу хрустку смажену яловичину з овочами на тарілку і подавайте скоріше до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печеня із м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Печеня із м’яса 85 6 3 з 5 - детальніше -
Зефір домашній - покроковий рецепт, фото 1 Зефір домашній 65 3 3 з 5 - детальніше -
Сухофрукти з медои і горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Сухофрукти з медои і горіхами 50 1 3 з 5 - детальніше -