Ця звичайна і ситна закуска знаменита в американській кухні, а на сьогодні і у нас вона вже завоювала шалену популярність і інтерес. Ось тому ми думаємо, що рецепт цього чудового хот-дога з сиром вам сподобається.
Для початку підготуйте основу цієї страви. Розріжте спеціальну булку для хот-догів уздовж навпіл, не дорізаючи повністю краї. Вирівняйте розрізані булочки на обробній дошці качалкою.
У невелику миску покладіть шматок трохи підталого вершкового масла. Засипте часниковий і цибульний порошок, а потім кухонною лопаткою або ложкою добре перемішайте вміст, до однорідної маси. Підготовлену масляну суміш рясно розповсюдьте по всій тильній стороні булочок.
Далі викладіть на обробну дошку сосиски (можна використовувати варену або підкопчену) і гострим ножем обріжте кожну на дві частини, також, не дорізаючи до краю.
Помістіть неглибоку сковороду на плиту і промажте її невеликою кількістю масла. Покладіть в гарячу сковорідку розрізані сосиски і, працюючи партіями, обсмажуйте м'ясний виріб, до легкого обвуглювання, по 2-3 хвилини на кожну сторону. Відкладіть на час в сторону.
Далі на цю ж сковорідку покладіть маслом вниз, раніше підготовлені булочки. Зверху булки акуратно укладіть попередньо натертий на самій великій тертці твердий сир.
Потім розмістіть підсмажену сосиску, укладаючи її на одну половинку булки, зверху знову посипте невелику кількість натертого сиру. Далі посипте заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелену цибулю.
Накрийте сковорідку кришкою і томіть страву на середньому вогні, поки сир повністю не розплавиться. Потім за допомогою кухонної лопатки накрийте частину з сосискою другою половинкою булки і, трохи притиснувши, обсмажуйте ще близько хвилини.
Повторіть цей же процес з іншими інгредієнтами. Готовий хот-дог з сиром покладіть на блюдо і подавайте до столу гарячим, в супроводі гірчичного соусу.
Випадкові рецепти