Коли вам необхідно терміново нагодувати сім'ю або створити швидкий перекус, приготуйте соковиті хот-доги з сосискою. Ця закуска не залишить нікого байдужим. Тому, якщо вас відвідала думка, купити готові хот-доги в магазині, ні за що цього не робіть, краще придбайте всі інгредієнти для цієї закуски, складіть їх і насолоджуйтеся.
Для початку включіть на розігрів духовку. Помістіть спеціальні булочки для хот-дога, тісно уклавши один до одної, в форму для випічки розміром приблизно 9x13.
Потім виріжте прямокутник в кожній булочці для хот-дога, намагаючись не перевищувати 1 сантиметра від країв.
Натисніть на виріз прямокутника хліба і щільно притисніть цю частину булочки до нижньої частини, переконавшись також в тому, що вона притискає трохи краї. Це допоможе створити більше місця для майбутньої начинки страви.
Змішайте заздалегідь розтоплене вершкове масло, попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану петрушку в маленькій мисці.
Потім промажте рясно булочки і їх вирізані частини часниковим маслом. Надішліть форму з випічкою в попередньо розігріту духовку до 180 градусів. Випікайте булочки протягом 5 хвилин до утворення хрусткої скоринки і щоб вони не руйнувалися під вагою начинки.
Далі трохи остудіть запечені булки, а потім покладіть шматочок сиру чеддер в кожну з них. Тепер залийте на сир досить багато соусу чілі.
Далі укладіть сосиску (в цьому рецепті можна використовувати варену або підкопчену) на всю довжину булки і знову зверху полийте соус чилі. Надішліть форму з майбутньою стравою знову в духовку і випікайте ще близько 20-25 хвилин, поки сир не стане золотисто-коричневим, а соус чилі не стане бурим.
Розріжте готові хот-доги з сосискою по всім сполученим швам, викладіть на гарне блюдо, прикрасьте попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленню петрушки або кропу і подавайте до столу на пікніку або сімейній вечері.
Випадкові рецепти