Бажаєте поласувати ситним хот-догом, скористайтеся цим рецептом. Чудовий хот-дог з обгорненою беконом сосискою завжди мав величезну популярність в кухні багатьох країн. Потім з приростом популярності ця закуска почала вживатися і в нашій країні. Хот-дог з сосискою і беконом має надзвичайний смак і вартий, щоб його обов'язково приготували і з'їли.
Очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями ріпчасту або червону цибулю. Потім звільніть від хвостика і нутрощів болгарський червоний перець, вимийте, викладіть на кухонну дошку і наріжте дрібними часточками. Далі помийте під проточною водою зелений перець чилі, а потім так само подрібніть на невеликі частини.
Тепер за допомогою гострого ножа наріжте на довгі тонкі скибочки бекон (можна цей м'ясний продукт придбати вже нарізаний в магазині). Далі акуратно загорніть варені сосиски (як спіраль) в раніше нарізані скибочки бекону і залиште до подальшого використання.
Далі помістіть чавунну сковороду на гриль або на плиту і добре розігрійте. Налийте в сковорідку рослинне масло, покладіть цибулю, додайте подрібнений болгарський і зелений перець чилі і обсмажуйте, постійно мішаючи, до розм'якшення овочів і появи коричневого відтінку на лцибулі. Потім зніміть сковороду з вогню.
Тепер покладіть на решітку гриля раніше підготовлені сосиски в беконі і засмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до появи золотистої і легкої хрусткої кірки на беконі.
Далі викладіть на обробну дошку спеціальні булки для хот-дога (їх можна купити в будь-якому хлібному магазині), розріжте вздовж, не дорізаючи до краю, а потім в кожну покладіть підсмажені сосиски в беконі.
Тепер покладіть поверх сосисок підготовлену начинку з цибуі і подрібненого перцю, і полийте зверху майонезом високої жирності (якщо є можливість, то приготованим в домашніх умовах).
Далі полийте закуску кетчупом або солодким томатним соусом, діжонською гірчицею і подавайте готовий хот-дог з сосискою і беконом до обіднього столу або вечері. Таку закуску можна так само подавати зі свіжими овочами та зеленню на пікніку або до фуршету.
Випадкові рецепти