Багато хто вважає, що приготувати цю закуску зуміє навіть дитина, але все ж це не зовсім так. Адже, щоб хот-дог, приготований в домашніх умовах вийшов смачним і апетитним, необхідно обов'язково дотримуватися рецепта його приготування і враховувати всі по черзі кроки.
В першу чергу очистіть від лушпиння цибулю, викладіть на обробну дошку і гострим ножем наріжте овоч на маленькі кубики.
Потім помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї оливкове або рослинне масло і добре розігрійте. Покладіть в гаряче масло подрібнену цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, до розм'якшення овоча, близько 5 хвилин. Далі засипте в сковорідку суміш з порошку кави і сухого кмину і добре перемішайте.
Далі укладіть в сковорідку до цибулі яловичий фарш, який купите в магазині або на ринку (або ж підготуйте самостійно, пропустивши м'ясо через м'ясорубку або кухонний комбайн), перемішайте і обсмажуйте вміст, до зникнення почервоніння в м'ясі близько 10-15 хвилин.
Потім рясно посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним і червоним меленим перцем, приправте сухим орегано і додайте в м'ясо томатну пасту. Потім ретельно все перемішайте і продовжуйте томити приблизно 5 хвилин.
Далі додайте в сковорідку консервовані часточками томати, приправте сухим перцем чилі, полийте солодким соусом (наприклад, англійським), посипте щедро цукром, а потім добре все ще раз перемішайте і протоміть близько 7 хвилин.
Далі помістить невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Покладіть в окріп сосиски і відварюйте приблизно 4 хвилини. Але стежте за тим, щоб ковбаски сильно не зварилися і не втратили початкову форму.
Тепер викладіть на кухонну дошку спеціальні булки для цієї закуски, розріжте уздовж на дві частини (не дорізаючи повністю до краю) і покладіть в них раніше відварені сосиски.
Тепер викладіть поверх сосисок раніше підготовлену м'ясну начинку (трохи остудіть попередньо) і подавайте соковитий хот-дог, приготований в домашніх умовах до столу з улюбленим холодним напоєм і свіжими овочами.
Випадкові рецепти