Укр
Рус
Омлет Другі страви Італійська кухня

Холостяцька вечеря № 5. Омлет по-японськи

( 4.9310 4 529 29 оцінок)

3002 - переглядів
20 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Холостяцька вечеря № 5. Омлет по-японськи - покроковий рецепт, фото 1

опис

Приєднуйтесь до нас, поки будемо готувати холостяцький омлет. Рецепт страви, який виручить вас при нестачі часу на вечерю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Холостяцька вечеря № 5. Омлет по-японськи" (на 100 грам)

  • Білки14.7 гр.
  • Жири20.7 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі яйця по черзі розбийте в миску. Додайте в них сіль і чорний мелений перець за смаком, потім швидко збийте яйця вінчиком або вилкою. Ви можете додати певну кількість вершків або молока до яєць, щоб омлет став більш пухнастим. Борошно не повинно додаватися в суміш: так як, фактично, яйця, борошно і молоко є інгредієнтами, використовуваними при приготуванні млинців.

Крок - 1
02

Нагрійте невелику сковороду на середньому вогні і змастіть її невеликою кількістю оливкової олії першого віджиму, намагаючись не перевищувати кількість. Деякі рецепти включають змазування сковороди великою кількістю масла або сала.

Крок - 2
03

Вилийте приготовлену яєчну суміш в гарячу сковороду, намагаючись нахилити ємність, щоб яйця розподілилися рівномірно: при нагріванні вони відразу ж схильні згуститися. Приблизно через 1 хвилину утворена маса, схожа на яєчню, пристане до дна сковороди, але все ще залишається вологою.

Крок - 3
04

Для рівномірного приготування рекомендуємо «лопнути» кульки на поверхні яєчної маси плоскою лопаткою. На відміну від інших страв на основі яєць (наприклад, яєчня), омлет відрізняється різницею в консистенції краю по відношенню до центру. Фактично, в той час як середина омлету повинна здаватися м'якою і вологою, край повинен бути хрусткий і добре приготований.

Крок - 4
05

Щоб перевірити, приготований чи омлет в потрібній точці основи, що контактує з дном і краями сковороди, зробіть кілька жорстких рухів ручкою ємності, щоб повернути її (омлет не можна перевертати).

Крок - 5
06

Далі з одного краю яєчного млинця укладіть скибочки (можна купити вже готові) твердого легко-плавленого сиру і складіть омлет навпіл або в рулет, можливо, використовуючи лопатку, загорнувши його один або два рази. Негайно подайте так звану холостяцьку вечерю No 5 (омлет по-японськи) до столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Деруни картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни картопляні 60 2 3 з 5 - детальніше -
Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Торт П’яна вишня - покроковий рецепт, фото 1 Торт П’яна вишня 60 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Бублики - покроковий рецепт, фото 1 Бублики 180 3 4 з 5 - детальніше -