Укр
Рус
Мясо Другі страви Вірменська кухня

Холодець з індички

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

2073 - переглядів
220 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Холодець з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Ми сьогодні пропонуємо вам приготувати холодець з індички смачний, насичений і ароматний. Ця страва сподобається вашим друзям, дітям, родичам.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Холодець з індички" (на 100 грам)

  • Білки13 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії73 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Давайте підготуємо наші продукти до використання. Очищені овочі: моркву, пастернак і часник промийте. З м'яса видаліть шкірку, сполосніть під проточною водою і обмокніть паперовим рушником.

Крок - 1
02

Тепер викладіть в глибоку каструлю на дно індичі стегна, потім моркву, пастернак, зубчики часнику і все це залийте холодною водою.

Крок - 2
03

Надішліть на плиту і після того, як вода закипить, зменшіть вогонь і варіть протягом 2-х годин. Так, як при варінні м'яса з'являється піна, то її необхідно знімати разом з формуванням, щоб бульйон був в подальшому прозорим.

Крок - 3
04

Прийшов час наповнити бульйон приправками і ароматами. Візьміть гілочки петрушки, попередньо промивши і просушивши, викладіть в тканинний мішок (щоб вона віддала лише свій аромат) і відправте разом з лавровим листом і горошком в каструлю з бульйоном.

Крок - 4
05

Ріпчасту цибулю розріжте навпіл і теж відправте в каструлю, посоліть і нехай страва ще повариться близько 30 хвилин.

Крок - 5
06

Поки вариться м'ясо з овочами, паралельно відваріть курячі яйця.

Крок - 6
07

Витягніть з бульйону моркву, очистіть яйця і викладіть ці інгредієнти на тарілку, щоб вони охололи. Візьміть трохи петрушки (попередньо помитуі просушену) покладіть поряд, це все ми використовуємо для декору нашого холодцю.

Крок - 7
08

А тепер необхідно підготувати желатин, висипте його в скляний посуд і залийте теплою водою, добре розмішайте і дайте постояти 10 хв.

Крок - 8
09

В цей час витягніть з бульйону м'ясо на тарілку, сам же бульйон процідіть через сито. Видавіть через чеснокодавку в нього зубчик часнику, додайте настояний желатин, і все добре перемішайте вінчиком.

Крок - 9
10

Спробуйте бульйон і, в разі потреби, додайте ще солі. З м'яса витягніть кістки, розберіть його на волокна і помістіть в скляний контейнер. Залийте бульйоном.

Крок - 10
11

Тепер можна переходити до прикраси нашої страви. Яйця очистіть від шкаралупи, розріжте навпіл і викладіть на м'ясо жовтком вгору.

Крок - 11
12

Наріжте моркву на кружечки і виріжте з них кондитерською формою квіточки, викладіть їх на жовток. Можна ще зробити зірочки і розкидати в довільній формі, також прикрасьте листям петрушки.

Крок - 12
13

Тепер візьміть ємність з холодцем і приберіть в холодильник приблизно на 8-10 годин, щоб він застиг. Готовий холодець з індичкою подавайте з хріном або гірчицею. Приємного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Брускета з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Брускета з помідорами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Чізбургер по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Чізбургер по-домашньому 45 3 2 з 5 - детальніше -
Лосось, запечений по-фінськи - покроковий рецепт, фото 1 Лосось, запечений по-фінськи 35 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Палички - покроковий рецепт, фото 1 Палички 30 2 2 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги в фользі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Глазур цукрова - покроковий рецепт, фото 1 Глазур цукрова 35 1 3 з 5 - детальніше -