Укр
Рус
Борщ Перші страви Російська кухня

Холодник з м’ясом

( 4.8621 4 529 29 оцінок)

2300 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Холодник з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Суп з буряку - не тільки казковий колір, але і чудовий смак. Спробуйте додати в суп сік лайма, і це точно підкорить вас і ваших близьких.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Холодник з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки8.4 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи6.2 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Глибоку каструлю помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально розігрійте. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і на обробній дошці дрібно наріжте.

Крок - 1
02

Потім закиньте нарізану цибулю в киплячу олію і обсмажуйте, постійно помішуючи, до золотистого.

Крок - 2
03

Далі додайте в каструлю очищені від лушпиння, але не подрібнюючи, зубчики часнику і ще раз добре перемішайте до появи насиченого часникового аромату.

Крок - 3
04

Тепер закиньте в розпечену каструлю з цибулею попередньо помиту і нарізану великими кубиками яловичину і, ще раз все перемішавши, продовжуйте смажити ще близько 10 хвилин або поки яловичина не стане коричневою з хрусткою скоринкою.

Крок - 4
05

Додайте до присмаженої яловичини томатну пасту (або можна використовувати консервовані подрібнені томати), перемішайте і томіть близько 2 хвилин до повного об'єднання інгредієнтів.

Крок - 5
06

Тепер залийте вміст каструлі водою, повністю покривши інгредієнти, і перемішавши все і накривши кришкою, доведіть до кипіння. Варіть на середньому вогні близько години або поки яловичина не буде повністю приготовлена.

Крок - 6
07

А самі займіться підготовкою інших інгредієнтів. А саме: моркву і буряк звільніть від шкірки і натріть на самій великій тертці.

Крок - 7
08

Картоплю так само очистіть від шкірки і на обробній дошці наріжте великими кубиками.

Крок - 8
09

По закінченні часу виловіть в каструлі зубчики часнику і за допомогою ложки розімніть їх для більш насиченого аромату і смаку. Тепер додайте до киплячого м'яса подрібнені овочі, рясно присоліть і приперчіть.

Крок - 9
10

Далі залийте все водою, перемішайте і, накривши кришкою, продовжуйте варити близько 30 хвилин. Тепер відкрийте кришку каструлі і рукою видавіть сік лайма до киплячим овочів, продовжуйте варити ще кілька хвилин.

Крок - 10
11

Цей рецепт передбачає подачу страви як в холодному, так і в гарячому вигляді. Тому, якщо потрібно, охолодіть холодник, розлийте по тарілках, киньте сметану і прикрасьте кропом. Насолоджуйтесь.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Свинина в духовці 120 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Плов з курки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Плов з курки в сковороді 65 6 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з яловичини 40 2 2 з 5 - детальніше -