Укр
Рус
Коржі Випічка Російська кухня

Хлібні коржі на сковороді

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

824 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Хлібні коржі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Хлібні коржі дуже легко, без жодного утруднення можна приготувати самостійно, використовуючи для піджарки сковорідку. Вони замінять хліб і будуть приємним доповненням не тільки до перших страв, а й до чаю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хлібні коржі на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири3.2 гр.
  • Вуглеводи44.3 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску покладіть натуральний йогурт (без барвників і фруктових добавок), який ви можете придбати в магазині або приготувати вдома самостійно, використовуючи закваску для приготування йогурту.

Крок - 1
02

До йогурту висипте сухі дріжджі (при їх покупці обов'язково зверніть увагу на дату виробництва, інакше тісто може не піднятися). Ретельно перемішайте дріжджі з йогуртом, до повної їх сполуки. Відставте на кілька хвилин.

Крок - 2
03

Тим часом просійте борошно кілька разів в окрему миску, щоб воно наситилося киснем, після того як злежатися в упаковці. У повному обсязі висипте просіяне борошно в миску з йогуртом і дріжджами. Трохи перемішайте лопаткою.

Крок - 3
04

Підігрійте необхідну кількість води в мікрохвильовці до температури приблизно 36 градусів. Теплу воду вилийте в миску з борошном, йогуртом і дріжджами. Поки це можливо, перемішуйте тісто дерев'яною лопаткою.

Крок - 4
05

Потім вимісіть інгредієнти вручну до отримання однорідного і еластичного тіста. Тісто покладіть в миску, накрийте кухонним рушником і залиште на 1-2 години в теплому, без протягів місці, щоб воно піднялося.

Крок - 5
06

Коли тісто "виросло", викладіть його на стіл (щоб тісто не липло до рук, змастіть їх зовсім малою кількістю рослинного масла). Трохи обомніть пишне тісто. Розділіть тісто на 7-8 однакових порцій.

Крок - 6
07

Кожну частину тіста скачайте в кулю. Потім покладіть його на припорошену, невеликою кількістю борошна, робочу поверхню. Розкачайте качалкою кулю в коло, діаметром приблизно 20 сантиметрів або такого розміру як ваша сковорода.

Крок - 7
08

На плиті розігрійте сковороду, без додавання олії. Коли вона нагріється, покладіть в неї розкочане коло. Обсмажуйте корж з двох сторін, кілька разів перевертаючи, до рум'яного кольору.

Крок - 8
09

Підсмажені хлібні коржі на сковороді викладайте на дерев'яну дошку, змащуючи кожний, ще в гарячому стані, вершковим маслом по всій поверхні. Масло буде танути, надаючи коржу апетитного блискучого кольору. Приємного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паста з часником - покроковий рецепт, фото 1 Паста з часником 35 3 2 з 5 - детальніше -
Воловани з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з листкового тіста 45 2 3 з 5 - детальніше -
Гриби мариновані печериці - покроковий рецепт, фото 1 Гриби мариновані печериці 85 1 2 з 5 - детальніше -
Млинцевий торт з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Млинцевий торт з сиром 55 5 3 з 5 - детальніше -