Укр
Рус
Яєчня Другі страви Американська кухня

Хліб з яйцем і спеціями

( 4.6000 4 55 5 оцінок)

943 - переглядів
20 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Хліб з яйцем і спеціями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Норвезька кухня, Азербайджанська кухня, Таджицька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хліб з яйцем і спеціями - рецепт простого і швидкого гарячого бутерброда. Страва готується за кілька хвилин, а виходить ситною і смачною. Це ідеальний варіант сніданку, коли поспішаєш на роботу і немає часу довго стояти біля плити, а перекусити потрібно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хліб з яйцем і спеціями" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи20.5 гр.
  • Калорії236 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Наріжте хліб (у нас батон) скибочками, як для бутерброда.

Крок - 1
02

За допомогою спеціальної форми або просто ножа в кожному шматочку зробіть круглий отвір діаметром трохи більше яєчного жовтка.

Крок - 2
03

З'єднайте в мисці половину яєць, молоко і жирні вершки (бажано жирністю не нижче 30%, інакше у хліба не буде приємного вершкового присмаку). Посоліть, поперчіть і перемішайте інгредієнти.

Крок - 3
04

Моцареллу натріть на крупній тертці і теж додайте в миску.

Крок - 4
05

Занурте в отриману молочно-яєчно-сирну суміш підготовлені хлібні скибочки.

Крок - 5
06

Відразу після цього відправте їх на попередньо змащену олією і розігріту сковороду і обсмажте до рум'яності.

Крок - 6
07

Коли грінки підсмажаться з обох сторін, в отвір кожної скибочки вбийте по сирому яйцю. Знову поперчіть і посоліть бутерброди.

Крок - 7
08

Накрийте сковороду кришкою і смажте хліб з яйцем і спеціями ще 3 хвилини на середньому вогні. Яйце має схопитися. Гарячі бутерброди готові. Присипте їх зверху нарізаною зеленою цибулею і подавайте порційно, прикрасивши тарілку листям базиліка. Такий гарний і смачний сніданок - відмінний початок дня. Оригінальна яєчня зі спеціями всередині хліба наситить і підніме з ранку настрій. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Французький омлет - покроковий рецепт, фото 1 Французький омлет 25 2 2 з 5 - детальніше -
Вітамінний фруктовий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Вітамінний фруктовий смузі 35 1 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця на розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця на розсолі 45 1 2 з 5 - детальніше -
Шарлотка з журавлиною - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з журавлиною 60 4 3 з 5 - детальніше -