Укр
Рус
Хліб Випічка Українська кухня

Хліб з висівками

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1397 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Хліб з висівками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Корисний і смачний сніданок з хліба з бананом, висівками і мигдалем. Цей багатий клітковиною здоровий хліб з висівками - також смачна закуска і до обіду. Цей банановий хліб зберігається протягом 3 днів при кімнатній температурі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хліб з висівками" (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи37.9 гр.
  • Калорії296 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У широку миску засипте просіяне борошно, додайте універсальне борошно і додайте розпушувач для тіста.

Крок - 1
02

Потім засипте в миску харчову соду і трохи присоліть все. Далі добре перемішайте вміст, до об'єднання сипучих інгредієнтів і відставте миску на час в сторону.

Крок - 2
03

В окрему миску розбийте по черзі курячі яйця, залийте екстракт ванілі і перемішайте до однорідної рідкої маси.

Крок - 3
04

Ще в одну миску засипте пластівці (висівки) і заздалегідь очищений від шкірки і подрібнений до стану пюре банан. Потім перелийте в цю миску, раніше збиту яєчну суміш, і за допомогою міксера, на середній швидкості, ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів. Дозвольте суміші постояти протягом 5 хвилин або поки пластівці (висівки) не пом'якшаться.

Крок - 4
05

В окремій мисці за допомогою міксера або кухонного вінчика збийте трохи підтале вершкове масло і цукор на середній швидкості, поки обидва інгредієнти не будуть добре об'єднані між собою. Вершкову масу відправте в миску до решти продуктів і ще раз перемішайте.

Крок - 5
06

Додайте в цю миску невелику кількість борошна, суміш пластівців і знову добре все перемішайте. Продовжуйте змішувати вміст, поки він не перетвориться в однорідну досить густу масу.

Крок - 6
07

Перекладіть утворену суміш в попередньо застелену пергаментним папером форму для випічки хліба. Верх майбутньої випічки посипте шматочками заздалегідь обсмаженого мигдалю і відправте в попередньо розігріту духовку до 190 градусів приблизно на 30-35 хвилин або до тих пір, поки воткнувшись в випічку вилка або зубочистка не вийдуть чистими.

Крок - 7
08

Випечений хліб з висівками охолодіть до кімнатної температури, а потім витягніть з форми, наріжте на невеликі скибочки і подавайте до обіднього столу. Особливо смачний цей хліб з першими стравами.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Харчо по домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Харчо по домашньому 180 4 3 з 5 - детальніше -
Сирна запіканка з ягодами - покроковий рецепт, фото 1 Сирна запіканка з ягодами 80 4 3 з 5 - детальніше -
Смузі з дині і кавуна - покроковий рецепт, фото 1 Смузі з дині і кавуна 30 1 2 з 5 - детальніше -