Укр
Рус
Хліб Випічка Французька кухня

Хліб з оливками

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

708 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Хліб з оливками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Виберіть смачні оливки з Іспанії, щоб створити один з найдивовижніших хлібів. Смачний хліб, приготовлений з оливок хорошої якості, свіжих трав, часнику і чилі. Ідеальна хрустка скоринка, а внутрішність м'яка, ароматна і злегка жувальна. Цей хліб буде хітом всюди, де ви його подасте, і він ідеально підходить для закусок, бутербродів і як гарнір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хліб з оливками" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи34.8 гр.
  • Калорії183 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У великій мисці змішайте заздалегідь просіяне борошно з сіллю, часниковим порошком, розмарином, пластівцями чилі і свіжим листям чебрецю.

Крок - 1
02

Розчиніть свіжі дріжджі в невеликій кількості теплої води, залиште суміш постояти приблизно 5 хвилин, а потім додайте в миску з борошном. 77 Тепер додайте в миску решту води і почніть замішувати тісто, поки воно не повністю відійде від стінок ємності.

Крок - 2
03

Далі витягніть в маслинах і оливках кісточки (якщо використовуєте цей продукт з кісточкою), якщо ні, то викладіть інгредієнт на обробну дошку і наріжте невеликими кільцями. Додайте подрібнені оливки в миску з раніше підготовленим тістом і замісіть ще трохи, поки не додасться обсяг.

Крок - 3
04

Змастіть оливковою олією чисту миску, перенесіть в неї підготовлене тісто і накрийте поліетиленовою плівкою або кухонним рушником. Залиште тісто настоятися на 2,5 години при кімнатній температурі, поки не потроїться в обсязі.

Крок - 4
05

На посипаній борошном поверхні вирівняйте тісто в овальну форму і почніть скачувати його одним краєм всередину. Підніміть і переверніть тісто догори дном і сформуйте його в кулю.

Крок - 5
06

Потім рясно посипте борошном і кукурудзяним борошном розкладене чистий рушник, покладіть на нього тісто і акуратно накрийте. Залиште тісто на рушник піднятися ще на 30-45 хвилин.

Крок - 6
07

Тим часом розігрійте духовку до 250 градусів і встановіть (23см) круглу залізну каструлю всередину без кришки. Залиште каструлю в духовці приблизно на 30-45 хвилин, поки тісто не підніметься на рушник. Вийміть розпечену каструлю з духовки, перекладіть тісто в ємність і накрийте кришкою. Надішліть каструлю з майбутньою випічкою в розігріту духовку і випікайте протягом 25-30 хвилин при температурі 240 градусів з кришкою, щоб створити пар.

Крок - 7
08

Зніміть кришку і випікайте ще 20 хвилин при 230 градусах, щоб хліб отримав трохи хрусткої золотисто-коричневої скоринки. Дайте готовому хлібу з оливками повністю охолонути, перш ніж розрізати і подавати до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
Печиво хмиз - покроковий рецепт, фото 1 Печиво хмиз 50 5 3 з 5 - детальніше -
Тістечко Шу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Шу 50 3 3 з 5 - детальніше -
Хліб без дріжджів - покроковий рецепт, фото 1 Хліб без дріжджів 115 1 2 з 5 - детальніше -
?>