Укр
Рус
Хліб Випічка Кухня Швеції

Хліб з насінням


- переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Хліб з насінням - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Що може бути смачніше ароматного свіжоспеченого домашнього хліба. Спробуйте спекти мультизерновий хліб за нашим рецептом і ви більше не будете купувати його в магазині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хліб з насінням" (на 100 грам)

  • Білки9.9 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи56.7 гр.
  • Калорії355 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У ємність, придатну для використання в мікрохвильовій печі, помістіть дріжджі. Додайте трохи цукру і теплої води. Ці інгредієнти допоможуть дріжджам активізуватися. Гарненько перемішайте і поставте в мікрохвильовку на 10 секунд.

Крок - 1
02

У глибоку велику миску всипте пшеничне, цельнозернове, соєве та рафіноване борошно. Переміксуйте суміш до однорідності і зробіть в центрі поглиблення. Влийте активовані дріжджі і перемішайте.

Крок - 2
03

Додайте трохи води і замісіть м'яке тісто. Однорідну масу перекладіть на присипану борошном робочу поверхню. Продовжуйте вимішувати тісто руками. Прилипаюче тісто знімайте за допомогою силіконового скребка.

Крок - 3
04

Додайте в масу очищене насіння соняшнику, гарбуза і льону. Посоліть і збризніть оливковим маслом. Переміксуйте до однорідності. Скачайте з тіста плоский шар.

Крок - 4
05

Внутрішню поверхню глибокої миски притрусіть борошном. Покладіть в ємність тісто. Накрийте марлею і залиште в теплому місці на 15-20 хвилин.

Крок - 5
06

В окрему миску всипте вівсяні пластівці, трохи насіння льону, соняшнику і гарбузове насіння. Перемішайте і відставте в сторону.

Крок - 6
07

Викладіть тісто на деко, застелене пергаментним папером. Змастіть молоком. Посипте сумішшю вівсяних пластівців з насінням і знову промажте молоком.

Крок - 7
08

Опустіть лезо ножа в борошно і зробіть на верхівці хрестоподібний надріз. Поставте деко в розігріту до 180 ° С духовку на 20-25 хвилин. Домашній хліб готовий. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець з риби - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з риби 120 4 3 з 5 - детальніше -
Карамель для прикраси - покроковий рецепт, фото 1 Карамель для прикраси 35 1 3 з 5 - детальніше -
Смачний рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Смачний рататуй 80 3 3 з 5 - детальніше -
Борщова заправка - покроковий рецепт, фото 1 Борщова заправка 45 1 2 з 5 - детальніше -