Укр
Рус
Хліб Випічка Молдавська кухня

Хліб сицилійський

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

551 - переглядів
150 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Хліб сицилійський - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Молдавська кухня, Кухня Данії

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Принесіть шматочок Сицилії в свій будинок з цим справжнім італійським рецептом хліба. Смачний і простий у приготуванні сицилійський хліб напевно стане одним з ваших улюблених страв на сніданок або закуску. Найпростіший рецепт булочки, який ви тільки можете знайти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хліб сицилійський" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи51.2 гр.
  • Калорії318 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Неважливо, в якій частині Сицилії ви просите меню, завжди запитують, чи не хотіли б ви булочку - це обов'язково. Сицилійські булочки, які іноді називають італійськими, не такі маслянисті, як французькі, і трохи солодше через доданого в тісто меду (не обов'язково). Але найприємніше те, що немає необхідності залишати тісто на ніч, тому вам не потрібно занадто багато планувати заздалегідь. Отже, розігрійте молоко і змішайте його з дріжджами. Відставте до утворення піни і готовності.

Крок - 1
02

Змішайте трохи заздалегідь просіяного борошна хлібного, сіль і цукор в глибокій мисці.

Крок - 2
03

Додайте в борошно дріжджову суміш, розбийте курячі яйця, топлене масло і мед (цей інгредієнт можете не додавати, але він додає пікантності хлібу). Змішуйте все, поки тісто не стане гладким, але злегка липким. Якщо тісто занадто вологе, повільно всипте в суміш борошно, що залишилося.

Крок - 3
04

Помістіть кульку з тіста в чисту миску і накрийте поліетиленовою плівкою або чистим кухонним рушником. Відкладіть, поки він не збільшиться вдвічі. Зазвичай на це йде від 1,5 до 2 годин.

Крок - 4
05

Розділіть тісто на 12 рівних частин і сформуйте кожен шматок в булочку, взявши менший шматок тіста, утворіть його в кулю і помістіть акуратно поверх кожної більшої кулі тіста. Викладіть кожне тісто для хліба (булочки) на деко, застелене папером для випічки. Накрийте чистим кухонним рушником і відкладіть, поки він не стане пухким і збільшиться майже в два рази.

Крок - 5
06

Як тільки булочка трохи здулася, нагрійте духовку до 180 градусів. Змішайте куряче яйце з попередньо підігрітим молоком і змастіть утвореною сумішшю кожен шматок майбутнього хліба. Поставте деко в нижню половину духовки на перші 12 хвилин і перемістіть деко в центр на решту 7-8 хвилин. Дайте готовому сіцілійському хлібу охолонути приблизно на 10 хвилин. Подавайте (при бажанні посипте цукровою пудрою).

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фаршировані яйця з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані яйця з сардиною 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат грецький з руколою - покроковий рецепт, фото 1 Салат грецький з руколою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Жувальний мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Жувальний мармелад 65 3 3 з 5 - детальніше -
Сухарі в духовці з маслом - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі в духовці з маслом 45 1 2 з 5 - детальніше -
?>