Укр
Рус
Хліб Випічка Татарська кухня

Хліб домашній зі смаженою цибулею

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1402 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Хліб домашній зі смаженою цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Татарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей карамелізований домашній хліб зі смаженою цибулею - безумовно, один з кращих рецептів цієї випічки. Цей хліб м'який і пухнастий, і пахне чудово під час випічки. Карамелізована цибуля приносить такий чудовий аромат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хліб домашній зі смаженою цибулею" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи36.5 гр.
  • Калорії205 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Очистіть від лушпиння цибулю і на кухонній дошці наріжте її тонкими півкільцями.

Крок - 1
02

Засипте цибулю в розпечену сковорідку і обсмажуйте, до м'якого і золотисто-коричневого кольору, близько 7 хвилин. Приправте обсмажену цибулю сіллю. Відставте в сторону, щоб охолодити.

Крок - 2
03

У великій мисці змішайте борошно з попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленою цибулею. В окремій ємності розчиніть свіжі дріжджі з сіллю в невеликій кількості теплої води, до однорідного рідкого стану і додайте в суміш борошна.

Крок - 3
04

Тепер додайте в миску, що залишилася теплу воду, все ретельно перемішайте, потім додайте раніше обсмажену ріпчасту цибулю і місіть вміст, поки утворене тісто не стане гладким і не відірветься від стінок ємності.

Крок - 4
05

Накрийте миску з приготованим тістом кухонним рушником і залиште на 1 годину при кімнатній температурі, щоб піднялося і практично вдвічі не збільшилося в розмірі.

Крок - 5
06

Тепер викладіть настояне тісто на посипану борошном поверхню і розкачати його в буханець. Помістіть тісто у вигляді буханця в деко, заздалегідь змазаним маслом, розміром приблизно (15x25 см), накрийте знову кухонним рушником і залиште для підйому десь на 30 хвилин.

Крок - 6
07

Звичайна форма для випічки хліба повинна бути тієї форми, якої хотілося б бачити виріб. За бажанням посипте зверху майбутній хліб сіллю і декількома зеленими цибульними нарізаними листочками.

Крок - 7
08

Розігрійте духовку до 240 градусів. Помістіть маленький горщик або каструлю з водою в основу духовки, щоб створити пар. Зверху помістіть форму для випічки з майбутнім хлібом. Випікайте страву протягом 15 хвилин з парою, потім вийміть каструлю з водою з духовки. Зменшіть температуру в духовці до 200 градусів і випікайте ще 10-15 хвилин.

Крок - 8
09

Охолодіть готовий хліб домашній зі смаженою цибулею на решітці, дайте йому повністю охолонути перед нарізкою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рулетики із шинки з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із шинки з сиром 60 5 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки в духовці 50 4 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки хрусткі - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки хрусткі 50 2 3 з 5 - детальніше -