Укр
Рус
Деруни Другі страви Російська кухня

Хешбраун - американські картопляні оладки

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

735 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Хешбраун - американські картопляні оладки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хто не любить хешбрауни. Я думаю, що кожна людина на цій землі потай жадає самих хрустких картопляних оладок. Отже, ось рецепт ще одного рецепта швидких оладок з картоплі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хешбраун - американські картопляні оладки" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи10 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу з допомогою овочечистки або гострого ножа очистіть картоплю від шкірки. Потім на самій великій тертці натріть очищену картоплю в невелику миску з водою і скибочками льоду. Залиште картоплю так постояти нетривалий час.

Крок - 1
02

Надішліть каструлю з водою на плиту. Доведіть воду до кипіння, а потім з допомогою шумівки виловіть натерту картоплю з миски і перекладіть в каструлю з киплячою водою.

Крок - 2
03

Додайте так само в каструлю трохи оливкового або рослинного масла. Кип'ятіть картоплю близько 3-4 хв, помішуючи. Не більше, інакше майбутні оладки будуть занадто м'якими і розваленими. (Колір картоплі повинен трохи змінитися).

Крок - 3
04

Після закінчення зазначеного часу вийміть шумівкою картоплю з киплячої води і перекладіть на сито, застелене мусліновою тканиною. Полийте на картопляну масу крижану воду, щоб запобігти подальшому її приготуванню. Зачекайте близько 5 хв.

Крок - 4
05

Видавіть з картопляної суміші майже всю воду (не сушіть повністю, дайте трохи води залишитися, це допоможе для зв'язування). Перекладіть натерту картоплю в іншу миску.

Крок - 5
06

Додайте в картопляну масу рисове борошно (заздалегідь просіяне), засипте так само кукурудзяну муку. Далі посипте картоплю цибульним порошком, приправте сіллю і чорним меленим перцем (при необхідності додайте спеції).

Крок - 6
07

Ретельно руками все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси. (Руки роблять роботу ефективно і дуже добре пов'язують утворене картопляне тісто).

Крок - 7
08

Візьміть круглу форму для формування салатів. (Форма не є обов'язковою, ви можете надати оладкам форму руками). Надайте форму картопляному млинцю, згладивши 2 сторони, щоб вийшов овал. Ви можете зробити оладкам будь-яку форму, яку хочете (але американський хешбраун має практично завжди круглу або овальну форму).

Крок - 8
09

У великій сковороді розігрійте олію. Температура масла повинна бути середньою. Покладіть в сковороду підготовлені картопляні оладки і обсмажте, по обидва боки, до золотистого кольору. Дайте хешбраунам трохи охолонути і, якщо хочете, можете посипати їх ще сіллю. За цим рецептом виходять супер смачні та хрусткі американські картопляні оладки.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирний суп по французьки - покроковий рецепт, фото 1 Сирний суп по французьки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Макарони з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з тунцем 45 4 3 з 5 - детальніше -
Фалафель зі свіжою зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Фалафель зі свіжою зеленню 45 3 3 з 5 - детальніше -