Приготуйте один із найпопулярніших напоїв для великої компанії. Щоб отримати безалкогольний пунш, виключіть зі складу горілку.
Приготуйте кригу для пуншу у вигляді розкритих людських долонь. Використовуйте для цього рукавички для роботи з харчовими продуктами. Підійдуть неопудрені нітрилові або латексні. Заповніть їх водою, відступивши від отвору близько 5 см. Скрутіть край і зав'яжіть його у вузол.
Викладіть рукавички з водою у відповідну за розміром квадратну або прямокутну ємність з рівним дном. Надішліть її в морозильну камеру мінімум на 4 години. Краще залишити на всю ніч.
Личі очистіть від шкірки. Акуратно витягніть кісточки. У кожен отвір вставте ягоду чорниці.
За допомогою дерев'яної зубочистки, червоним харчовим барвником намалюйте на обличчі тонкі смужки. Такий малюнок імітує вени на очному яблуку, що зробить заготовки більш реалістичними. Дайте фарбі підсохнути протягом кількох хвилин.
Готові «очі» викладіть у велику чашу для пуншу. Влийте журавлинний сік, імбирний ель, сік личі та горілку. Акуратно перемішайте. Усі напої мають бути однакової температури. Попередньо охолодіть їх протягом 1-2 годин у холодильнику.
Рукавички з льодом дістаньте із морозильної камери. 10–15 секунд потримайте під теплою проточною водою. Ця процедура допоможе швидко і без пошкоджень витягти «крижану руку». Зріжте вузол і обережно зніміть рукавичку. Зануріть лід у чашу до інших інгредієнтів. Подавайте напій у спеціальних келихах для пуншу. Приємної дегустації!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти