Укр
Рус
Риба Другі страви Марокканська кухня

Хек в клярі

( 5.0000 5 52 2 оцінки)

655 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Хек в клярі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Як приготувати смачний хек в клярі, також званий римським хеком. Це швидкий і простий рецепт приготування хека, який чудовий і ідеально підходить для будь-якого випадку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хек в клярі" (на 100 грам)

  • Білки12.8 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу помийте холодною водою, просушіть, а потім розріжте тушки хека на диски товщиною приблизно в півтора з половиною сантиметри. Вимийте всередині шматки хека, ретельно очистивши область кишечника. Викладіть шматки риби на кухонний рушник, щоб прибрати зайву вологу.

Крок - 1
02

У невелику миску розбийте курячі яйця і добре їх збийте. Додайте в миску з яєчною сумішшю попередньо очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник, і подрібнену сушену петрушку. Ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

Правильно розподіліть робоче місце для приготування страви. Щоб було зручно готувати, викладіть шматки хека в ряд, встановіть поруч тарілку зі збитим яйцем і поруч з ним поставте миску з борошном. Якщо на тарілку під борошном помістите вбираючий папір, уникнете того, щоб мука прилипла до тарілки. Підготуйте відразу іншу тарілку або блюдо з подвійним абсорбуючим папером, в яку будете укладати хека, як тільки він буде обсмажений.

Крок - 3
04

Надішліть сковороду з великою кількістю оливкової олії на середній вогонь. Викачайте кожен шматок хека в борошно, обваляйте в яйці і викладіть на розпечену сковороду.

Крок - 4
05

Після того, як обсмажити шматочки з одного боку, почніть їх перевертати, дайте полежати протягом хвилини і перевертайте їх знову. Побачите, що потроху хек набуває золотистий колір у міру приготування. Ще посмажте хвилину і переверніть. Після того, як в цілому посмажите близько 4 хвилин, рибу можна викладати зі сковороди.

Крок - 5
06

Після того, як обсмажили кожен шматок хека, коли він придбав хороший колір, перемістіть їх на миску з раніше викладеним вбираючим папером, щоб вони викладалися один на інший і масло краще зливалося.

Крок - 6
07

Після видалення зайвого жиру з шматочків риби, викладіть хек в клярі на тарілку, в якій збираєтеся подавати до столу і прикрасьте часточками лимона. Сплеск лимона підкреслить смак хека, тому можна супроводжувати рибу декількома шматочками плоду.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Яблука запечені - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені 30 8 2 з 5 - детальніше -
Баурсаки простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки простий рецепт 55 3 3 з 5 - детальніше -
Сухарі в духовці з маслом - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі в духовці з маслом 45 1 2 з 5 - детальніше -
?>