Укр
Рус
Риба Другі страви Австралійська кухня

Хек у фользі в духовці

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

624 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Хек у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Приготуйтеся готувати по-іншому, ми пропонуємо вам приготувати чудовий хек аль-папіллото, цей спосіб приготування риби і овочів простий і швидкий, але, перш за все, дуже корисний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хек у фользі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири3 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії66 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів і приступайте до приготування гарніру; Очистіть від шкірки, а потім наріжте цукіні тонкими кільцями. Потім очистіть від шкірки і натріть на спеціальній тертці моркву.

Крок - 1
02

Вичистіть від нутрощів, ретельно вимийте і наріжте болгарський перець тонкою соломкою. Звільніть від лушпиння і на обробній дошці нашаткуйте тонкими півкільцями цибулю. Викладіть подрібнені овочі на велике блюдо.

Крок - 2
03

Потім перерізанe спаржу в стеблах і, розрізані навпіл черрі, теж складіть до інших овочів, таким чином, гарнір у вас вже приготований.

Крок - 3
04

Далі накрийте великий лист кухонною фольгою, викладіть шарами половину раніше підготовлених овочів, приправте все сіллю і чорним меленим перцем (за бажанням).

Крок - 4
05

Далі поверх овочів викладіть заздалегідь вимите і просушене філе хека (можна навіть не розрізаючи на більш дрібні шматочки) і теж приправте сіллю і чорним меленим перцем, накрийте рибу залишившимся гарніром з овочів, знову приправте спеціями.

Крок - 5
06

Потім полийте рибу з овочами рослинною або оливковою олією і приправте зверху свіжовіджатим соком з лимона. Накрийте все алюмінієвою фольгою, пальцями акуратно і щільно загорніть папір вгору-вниз, таким чином защипуючи краї. Надішліть деко з вмістом в духовку приблизно на 20 хвилин.

Крок - 6
07

Через деякий час дайте алюмінієвій фользі трохи охолонути і, дуже обережно, щоб не обпектися, зніміть зверху папір. Хек, запечений у фользі в духовці готовий до подачі. Цей спосіб приготування риби і овочів простий і швидкий, але, перш за все, дуже корисний, тому що готується у власному соці практично без жиру. Якщо ви хочете спробувати що-небудь смачненьке, починайте загортати рибу та овочі, тому що цей рецепт безвідходний. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пальчики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Пальчики з повидлом 110 4 4 з 5 - детальніше -
Пюре із зеленого горошку - покроковий рецепт, фото 1 Пюре із зеленого горошку 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат "Оселедець з майонезом" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Оселедець з майонезом" 25 1 2 з 5 - детальніше -
?>