Приготуйтеся готувати по-іншому, ми пропонуємо вам приготувати чудовий хек аль-папіллото, цей спосіб приготування риби і овочів простий і швидкий, але, перш за все, дуже корисний.
Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів і приступайте до приготування гарніру; Очистіть від шкірки, а потім наріжте цукіні тонкими кільцями. Потім очистіть від шкірки і натріть на спеціальній тертці моркву.
Вичистіть від нутрощів, ретельно вимийте і наріжте болгарський перець тонкою соломкою. Звільніть від лушпиння і на обробній дошці нашаткуйте тонкими півкільцями цибулю. Викладіть подрібнені овочі на велике блюдо.
Потім перерізанe спаржу в стеблах і, розрізані навпіл черрі, теж складіть до інших овочів, таким чином, гарнір у вас вже приготований.
Далі накрийте великий лист кухонною фольгою, викладіть шарами половину раніше підготовлених овочів, приправте все сіллю і чорним меленим перцем (за бажанням).
Далі поверх овочів викладіть заздалегідь вимите і просушене філе хека (можна навіть не розрізаючи на більш дрібні шматочки) і теж приправте сіллю і чорним меленим перцем, накрийте рибу залишившимся гарніром з овочів, знову приправте спеціями.
Потім полийте рибу з овочами рослинною або оливковою олією і приправте зверху свіжовіджатим соком з лимона. Накрийте все алюмінієвою фольгою, пальцями акуратно і щільно загорніть папір вгору-вниз, таким чином защипуючи краї. Надішліть деко з вмістом в духовку приблизно на 20 хвилин.
Через деякий час дайте алюмінієвій фользі трохи охолонути і, дуже обережно, щоб не обпектися, зніміть зверху папір. Хек, запечений у фользі в духовці готовий до подачі. Цей спосіб приготування риби і овочів простий і швидкий, але, перш за все, дуже корисний, тому що готується у власному соці практично без жиру. Якщо ви хочете спробувати що-небудь смачненьке, починайте загортати рибу та овочі, тому що цей рецепт безвідходний. Смачного!
Випадкові рецепти