Укр
Рус
Риба Другі страви Марокканська кухня

Хек на овочевій подушці

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

668 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Хек на овочевій подушці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні смачна і соковита риба на шпинаті. Це дуже швидкий і смачний спосіб хека на овочевій подушці. Все дуже просто і страва має прекрасний смак. Буде актуально як щодня, так і в переддень свята.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хек на овочевій подушці" (на 100 грам)

  • Білки11 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи1 гр.
  • Калорії131 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 180 градусів. Вимийте і висушіть листя шпинату. Викладіть листя в жаростійкий посуд, збризніть оливковим маслом і перемішайте, обережно втираючи / масажуючи руками. Покладіть рівний, пухкий шар на дно ємності.

Крок - 1
02

Філе хека поріжте на більш дрібні шматочки, покладіть в глибоке блюдо, збризніть свіжовичавленим лимонним соком і посипте спеціями. Акуратно втирайте, покриваючи рибу соком і спеціями.

Крок - 2
03

Викладіть шматочки хека на листя шпинату в жаростійкому посуді, потім перелийте сік зі спеціями з риби, який точно залишився на тарілці. Посипте вміст висушеними томатними пластівцями (можна використовувати мелений перець чилі) і зверху полийте оливковою олією.

Крок - 3
04

Помістіть жаростійку ємність з вмістом в попередньо розігріту духовку і запікайте на другій полиці знизу, при функції нагрівання та спаду протягом приблизно 20 хвилин або до тих пір, поки риба не стане готовою (більш товсті шматочки можуть зажадати трохи більше часу, більше плоскі можуть бути готові швидше). Випікайте хек без кришки, але не включайте гаряче повітря, щоб не висушити рибу.

Крок - 4
05

Поки хек знаходиться в духовці, дрібно наріжте очищені волоські горіхи і приготуйте добавки (наприклад, картоплю на пару з маслом і кропом, рис з травами або просто хліб, або салат).

Крок - 5
06

Тепер вийміть запечену рибу, обережно перемішайте листя шпинату, щоб вони злили соус (не рухаючи рибу); і посипте зверху подрібненими горіхами. Готовий хек подавайте на овочевій подушці (зі шпинату) в супроводі свіжого чорного хліба.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Тістечко Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Тірамісу 50 2 4 з 5 - детальніше -
Салат соняшник класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат соняшник класичний 45 4 3 з 5 - детальніше -
Гуляш по-канадськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по-канадськи 65 5 3 з 5 - детальніше -
?>