Укр
Рус
Хаш Перші страви Кавказська кухня

Хаш зі свинини

( 4.6429 1 514 14 оцінок)

4452 - переглядів
300 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Хаш зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кавказська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Традиційна вірменська страва хаш давно увійшла в кулінарну історію як одна з найбільш ситних і наваристих супів. Хаш володіє не тільки хорошими смаковими якостями, але також має цілющі властивості: по-перше, корисний для кісток і суглобів, зігріваючий і тонізуючий, а також це чудові ліки від похмілля. У класичному варіанті хаш готується з яловичини. Але сьогодні ця страва має масу різних рецептів по всьому світу, тому набір інгредієнтів теж різний. Сьогодні пропонуємо вам приготувати хаш зі свинини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хаш зі свинини" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуємо свинячі кістки. Хоч традиційно хаш готують з ніжок, але ми рекомендуємо взяти кістки з хребта, вони досить наваристі на них залишається багато м'яса. Перед тим як готувати наш суп, кістки потрібно добре вимити.

Крок - 1
02

Тепер складаємо їх в каструлю і заливаємо водою, вона повинна покривати кістки сантиметрів на 15 вище. Ставимо каструлю на вогонь, нехай вода закипає.

Крок - 2
03

Тим часом звільнимо від лушпиння цибулину і розріжемо її на 4 частини і кладемо в суп. Часник не чистимо, просто добре вимиваємо і кидаємо в каструлю головку цілком.

Крок - 3
04

Потім чистимо від шкірки моркву, ріжемо на великі шматки і теж кидаємо до решти продуктів. Тепер очищаємо корінь селери, нарізаємо його великими шматками і відправляємо в каструлю.

Крок - 4
05

Також гарненько миємо корінь коріандру і додаємо в хаш. Потім миємо пекінську капусту, відрізаємо половину качана і відправляємо в каструлю слідом за іншими інгредієнтами. В кінці кидаємо запашний перець, сіль, накриваємо кришкою і залишаємо варитися дві з половиною години.

Крок - 5
06

Після того як вода закипить, робимо вогонь менше. Протягом цього часу стежимо за піною, яка буде утворюватися і знімаємо її. Зазначеного часу має бути достатньо для того, щоб свинина приготувалася і вийшов наваристий бульйон. По суті хаш готовий. Залишається тільки подати його до столу.

Крок - 6
07

Для цього пропонуємо вам кожному в тарілці змішати чайну ложку цукру з лимонним соком (приблизно 1 ст. л.), А потім в цю суміш додати бульйон і покласти кістку.

Крок - 7
08

Зверху можна посипати подрібненою зеленою цибулею. Для любителів гостроти можна додати перець чилі. Хаш зі свинини виходить ситним, ароматним, наваристим, поживним і надзвичайно смачним. Він обов'язково сподобається вам легкістю і зручністю в приготуванні, його смак зацінують ваші домочадці і гості, і цей суп увійде до лав ваших улюблених перших страв.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Салат з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кальмарами 30 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат "Оселедець під шубою" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Оселедець під шубою" 50 3 3 з 5 - детальніше -
Огірки в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Огірки в томатному соусі 55 1 2 з 5 - детальніше -
Яблучні чіпси - покроковий рецепт, фото 1 Яблучні чіпси 20 1 2 з 5 - детальніше -