Укр
Рус
Гуляш Перші страви Російська кухня

Гуляш з яловичини з грибами

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

590 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гуляш з яловичини з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Гуляш з яловичини - досить популярна страва, яка має безліч варіантів приготування. Ми пропонуємо рецепт соковитої, ніжної і запашної яловичини з грибами і овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з яловичини з грибами" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії110 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичу вирізку промийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Для тушкування можна використовувати і філе. Ці, найбільш м'які частини, після термообробки стають дуже ніжними і з легкістю розпадаються на волокна.

Крок - 1
02

Наріжте м'ясо на великі тонкі скибочки. Їх розмір залежить від ваших уподобань.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду на сильний вогонь. Додайте оливкову або соняшникову олію. У розігріту жаровню викладіть яловичину. Додайте сіль, чорний мелений перець і паприку. Обсмажте м'ясні шматочки до золотистої скоринки і зніміть з вогню.

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 4
05

Печериці ретельно вимийте під проточною водою і просушіть. Акуратно зріжте всі потемнілі місця і кінчик ніжки. За бажанням, можна очистити капелюшок. Наріжте гриби тонкими слайсами.

Крок - 5
06

Моркву очистіть від шкірки і подрібніть. Молоді невеликі плоди наріжте кружальцями. Велику моркву наріжте кубиками.

Крок - 6
07

Поставте на середній вогонь сковороду і додайте невелику кількість рослинного масла. Викладіть в жаровню подрібнені овочі і додайте суміш спецій Каджун. Коли овочі підрум'яняться, викладіть на сковороду обсмажене м'ясо і влийте яловичий бульйон.

Крок - 7
08

Останній інгредієнт можна замінити овочевим. Зменшіть вогонь до мінімальних значень і накрийте ємність кришкою. Продовжуйте тушкувати гуляш до готовності. Якщо м'ясо м'яке і легко проколюється виделкою, можна знімати сковороду з вогню. Готовий гуляш викладіть на порційне блюдо. Притрусіть свіжою зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Бил меслен кус - кус по Туніськи - покроковий рецепт, фото 1 Бил меслен кус - кус по Туніськи 120 6 4 з 5 - детальніше -
Сирники з сиру - покроковий рецепт, фото 1 Сирники з сиру 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пісні рибні котлети з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Пісні рибні котлети з сьомги 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти