Укр
Рус
Пунш Напої Американська кухня

Журавлинний пунш

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

651 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Журавлинний пунш - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Святковий освіжаючий напій, виготовлений на основі гранатового, журавлинного та ананасного соку. Дуже смачний пунш для вечірніх посиденьок великої компанії.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Журавлинний пунш" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи7.2 гр.
  • Калорії43 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед змішуванням інгредієнтів, переконайтеся, що вони мають однакову температуру. У чистий великий глечик або чашу для пуншу влийте гранатовий, журавлинний і ананасовий сік. Додати ром. Як альтернативу можна використовувати горілку або шампанське. Якщо ви хочете приготувати безалкогольну версію напою, замініть алкоголь на яблучний, апельсиновий або журавлинний сок.

Крок - 1
02

Влийте в суміш сік лайма і ретельно переміксуйте. Якщо ви готуєте заздалегідь пунш, поставте суміш в холодильник.

Крок - 2
03

Перед подачею дістаньте глечик і додайте газовану воду зі смаком лайма. Можна використовувати содову або звичайну газовану воду.

Крок - 3
04

Свіжу журавлину ретельно промийте під проточною водою. Переберіть, видаліть зіпсовані або пошкоджені ягоди. Всипте їх у глибоку миску та залийте гарячою водою. Її температура має перевищувати 60 °С. Дайте постояти 2-3 хвилини. Відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвій рідині. Частину журавлини всипте в глечик.

Крок - 4
05

Лайм вимийте під проточною водою, потім обдайте окропом. Просушіть паперовим рушником. Наріжте цитрус рівними тонкими кружальцями. Декілька слайсів відправте в ємність з напоєм. Додайте гілочку свіжої м'яти.

Крок - 5
06

Розлийте журавлинний пунш у спеціальні келихи або склянки. Додайте в кожен кілька ягід журавлини, кружок лайма та паличку кориці. Прикрасьте напій гілочкою свіжої м'яти. Смачний ароматний пунш готовий до подачі. Приємної дегустації!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лазанья з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з баклажанами 75 6 3 з 5 - детальніше -
Салат обжорка з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат обжорка з курячою грудкою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Багет по госту - покроковий рецепт, фото 1 Багет по госту 80 1 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою з яйцем 40 1 2 з 5 - детальніше -