Святковий освіжаючий напій, виготовлений на основі гранатового, журавлинного та ананасного соку. Дуже смачний пунш для вечірніх посиденьок великої компанії.
Перед змішуванням інгредієнтів, переконайтеся, що вони мають однакову температуру. У чистий великий глечик або чашу для пуншу влийте гранатовий, журавлинний і ананасовий сік. Додати ром. Як альтернативу можна використовувати горілку або шампанське. Якщо ви хочете приготувати безалкогольну версію напою, замініть алкоголь на яблучний, апельсиновий або журавлинний сок.
Влийте в суміш сік лайма і ретельно переміксуйте. Якщо ви готуєте заздалегідь пунш, поставте суміш в холодильник.
Перед подачею дістаньте глечик і додайте газовану воду зі смаком лайма. Можна використовувати содову або звичайну газовану воду.
Свіжу журавлину ретельно промийте під проточною водою. Переберіть, видаліть зіпсовані або пошкоджені ягоди. Всипте їх у глибоку миску та залийте гарячою водою. Її температура має перевищувати 60 °С. Дайте постояти 2-3 хвилини. Відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвій рідині. Частину журавлини всипте в глечик.
Лайм вимийте під проточною водою, потім обдайте окропом. Просушіть паперовим рушником. Наріжте цитрус рівними тонкими кружальцями. Декілька слайсів відправте в ємність з напоєм. Додайте гілочку свіжої м'яти.
Розлийте журавлинний пунш у спеціальні келихи або склянки. Додайте в кожен кілька ягід журавлини, кружок лайма та паличку кориці. Прикрасьте напій гілочкою свіжої м'яти. Смачний ароматний пунш готовий до подачі. Приємної дегустації!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти