Укр
Рус
Жульєн Закуски Французька кухня

Жульєн в мультиварці

( 4.7308 4 526 26 оцінок)

2045 - переглядів
80 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Жульєн в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рецепт популярний завдяки своїй легкості приготування і відмінному смаку. Ця страва - відмінний вибір для насиченої вечері. Той факт, що жульен не займає час на приготування, це за вас зробить мультиварка, є ще однією великою перевагою, особливо якщо ви не маєте зайвого часу. Отже, приготуйте жульен в мультиварці і заощадьте свій безцінний час.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Жульєн в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки9.7 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, приступимо до приготування цієї чудової страви. Неглибоку сковорідку з рослинним маслом помістіть на плиту і добре розігрійте. Тепер закиньте в сковорідку раніше підготовлений яловичий фарш і нарізану дрібними квадратами ріпчасту цибулю. Обсмажуйте, постійно помішуючи, вміст сковороди до зникнення почервоніння в м'ясі.

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки (якщо будете використовувати молоду, то не прибирайтешкірку) і наріжте досить великими кубиками картоплю. Відправте нарізану картоплю в попередньо змащену олією чашу мультиварки.

Крок - 2
03

Потім поверх картоплі відправте в мультиварку раніше присмажені фарш з цибулею. Сюди ж закиньте трохи консервованої кукурудзи.

Крок - 3
04

Тепер додайте в чашу мультиварки високої жирності вершки (ще можна використовувати грибний густий соус, він теж надає страві якусь пікантність).

Крок - 4
05

Далі натріть на крупній тертці твердий сир і теж відправте в мультиварку до решти інгредієнтів. Тепер все добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Далі посипте вміст чаші часниковим порошком (або за бажанням видавіть через чеснокодавку свіжі зубчики часнику) і добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Потім накрийте кришку мультиварки, встановіть режим «Тушкування» з певним часом (як правило, це близько 45 хвилин) і залиште страву далі готуватися самостійно.

Крок - 7
08

За 10 хвилин до повної готовності страви відкрийте кришку мультиварки, спробуйте підготовлюване на смак, якщо потрібно присоліть ще і посипте вміст чаші великою кількістю натертого твердого сиру. Потім знову закрийте кришку і залиште жульен доготуватися повністю.

Крок - 8
09

Після закінчення зазначеного часу і сигналу від мультиварки про готовність страви, беріть швидше прилади й пробуйте чудовий жульен в мультиварці.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з індичкою 20 2 2 з 5 - детальніше -
Оселедець в майонезну соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в майонезну соусі 60 4 2 з 5 - детальніше -
Морозиво пудинг з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво пудинг з сухофруктами 35 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопля по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-французьки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Пюре з сочевиці в блендері - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з сочевиці в блендері 60 5 3 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги в фользі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса з часником - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса з часником 160 5 4 з 5 - детальніше -