Рецепт популярний завдяки своїй легкості приготування і відмінному смаку. Ця страва - відмінний вибір для насиченої вечері. Той факт, що жульен не займає час на приготування, це за вас зробить мультиварка, є ще однією великою перевагою, особливо якщо ви не маєте зайвого часу. Отже, приготуйте жульен в мультиварці і заощадьте свій безцінний час.
Отже, приступимо до приготування цієї чудової страви. Неглибоку сковорідку з рослинним маслом помістіть на плиту і добре розігрійте. Тепер закиньте в сковорідку раніше підготовлений яловичий фарш і нарізану дрібними квадратами ріпчасту цибулю. Обсмажуйте, постійно помішуючи, вміст сковороди до зникнення почервоніння в м'ясі.
Далі очистіть від шкірки (якщо будете використовувати молоду, то не прибирайтешкірку) і наріжте досить великими кубиками картоплю. Відправте нарізану картоплю в попередньо змащену олією чашу мультиварки.
Потім поверх картоплі відправте в мультиварку раніше присмажені фарш з цибулею. Сюди ж закиньте трохи консервованої кукурудзи.
Тепер додайте в чашу мультиварки високої жирності вершки (ще можна використовувати грибний густий соус, він теж надає страві якусь пікантність).
Далі натріть на крупній тертці твердий сир і теж відправте в мультиварку до решти інгредієнтів. Тепер все добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем.
Далі посипте вміст чаші часниковим порошком (або за бажанням видавіть через чеснокодавку свіжі зубчики часнику) і добре все перемішайте.
Потім накрийте кришку мультиварки, встановіть режим «Тушкування» з певним часом (як правило, це близько 45 хвилин) і залиште страву далі готуватися самостійно.
За 10 хвилин до повної готовності страви відкрийте кришку мультиварки, спробуйте підготовлюване на смак, якщо потрібно присоліть ще і посипте вміст чаші великою кількістю натертого твердого сиру. Потім знову закрийте кришку і залиште жульен доготуватися повністю.
Після закінчення зазначеного часу і сигналу від мультиварки про готовність страви, беріть швидше прилади й пробуйте чудовий жульен в мультиварці.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти