Укр
Рус
Жульєн Закуски Французька кухня

Жульєн в горщику з куркою і грибами

( 4.9630 4 527 27 оцінок)

2789 - переглядів
55 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Жульєн в горщику з куркою і грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У горщику

опис

Жульєн - фантастична їжа для всієї родини. Особливо підходить ця гаряча, ситна страва в прохолодний дощовий день. Найчудовіше, що більшість інгредієнтів у вас буде під рукою і часу на приготування піде менше години. Спробуйте і переконайтеся самі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Жульєн в горщику з куркою і грибами" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть середньої величини цибулину. Очистіть її від лушпиння і сполосніть під холодною водою. Наріжте цибулю дрібними кубиками на кухонній дошці. Помістіть нарізану цибулю в тарілку.

Крок - 1
02

Далі почистіть і помийте гриби печериці. Промокніть рушником або висушіть. Так само на кухонній дошці поріжте їх спочатку пластинками, а потім кубиками середньої величини. Складіть подрібнені гриби в окрему тарілку.

Крок - 2
03

Так само для цієї страви вам знадобиться куряче філе. Помийте його під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Гострим ножем наріжте м'ясо невеликими шматочками довільної форми. Нарізане м'ясо так само помістіть окремо.

Крок - 3
04

Для цієї страви краще використовувати сорти сирів, які добре плавляться. Візьміть шматочок твердого сиру і натріть на терку з великими отворами.

Крок - 4
05

Дістаньте сковорідку і налийте в неї невелику кількість рослинної олії. Поставте на вогонь. У розпечене масло киньте подрібнену цибулю. Періодично помішуючи, підсмажте цибулю до золотистого кольору.

Крок - 5
06

Коли цибуля підрум'яниться, киньте в сковорідку нарізані гриби. Ретельно перемішайте. Cмажте гриби під кришкою протягом 5 - 7 хвилин на невеликому вогні. Час від часу мішайте.

Крок - 6
07

Тепер до цибулі з грибами необхідно додати шматочки курячого філе. Перемішайте вміст сковороди, накрийте кришкою і залиште готуватися ще на кілька хвилин.

Крок - 7
08

Відміряйте потрібну кількість вершків. Змішайте їх з сіллю, чорним меленим перцем за смаком. Так само додайте свої улюблені спеції. Приправлені вершки вилийте в сковорідку, де смажаться гриби з цибулею і куряче філе. Все добре перемішайте, накрийте кришкою і готуйте ще 3 - 5 хвилин. Після цього зніміть сковорідку з плити.

Крок - 8
09

Підготуйте горщики для жульєну. Рівномірно розподіліть по ним весь вміст сковороди. Рідину, яка утворилася при тушкуванні, теж відправте в горщики, це додасть соковитості страви. Зверху посипте тертим сиром.

Крок - 9
10

Духовку розігрійте до 180 градусів. Надішліть в неї горщики і запікайте протягом 15 хвилин. Готовий жульен з куркою і грибами дістаньте з духовки, прикрасьте гілочкою зелені і подавайте на стіл гарячим. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Салат Чоловічий каприз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Чоловічий каприз 40 3 2 з 5 - детальніше -
Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки 40 3 3 з 5 - детальніше -
Кабачкова ікра - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкова ікра 120 1 2 з 5 - детальніше -
Нуга рецепт по Держстандарту - покроковий рецепт, фото 1 Нуга рецепт по Держстандарту 45 3 3 з 5 - детальніше -
?>