Укр
Рус
Жульєн Закуски Французька кухня

Жульєн в булочці з куркою і печерицями

( 4.7727 4 522 22 оцінки)

1832 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Жульєн в булочці з куркою і печерицями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Навіть не буду нікого переконувати в тому, що жульен з куркою і грибами - дуже смачна закуска. Як правило, готується ця страва в спеціальних горщиках, але ж якщо в вашому господарстві таких немає, не означає же, що приготувати таку страву неможливо. Є відмінний варіант рішення - приготувати жульєн в булочці з куркою і печерицями. Ви смачно і ситно поїсте, особли

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Жульєн в булочці з куркою і печерицями" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири14.6 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії195 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу помийте в холодній воді свіжі шампіньйони і на кухонній дошці наріжте їх дрібними кубиками. Потім очистіть від лушпиння цибулю і так само її подрібніть за допомогою гострого ножа.

Крок - 1
02

Далі помийте під проточною водою куряче м'ясо, промокніть паперовим рушником і наріжте невеликими кубиками. Помістіть нарізане філе в неглибоку миску, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем, полийте оливковою олією і ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

Потім помістіть неглибоку сковорідку на плиту, залийте в неї рослинне масло і трохи нагрійте. Потім помістіть в сковорідку замариноване куряче м'ясо і обсмажуйте, періодично помішуючи, до зникнення в ньому рожевості і появи легкої скоринки. Викладіть обсмажене м'ясо на блюдо і відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

Тепер в ту ж сковорідку додайте трохи рослинного масла і засипте нашатковану цибулю. Обсмажуйте, постійно мішаючи, до розм'якшення овоча і появи легкого коричневого відтінку.

Крок - 4
05

Далі залийте в сковорідку трохи кип'яченої води і покладіть раніше нарізані печериці. Приперчіть чорним меленим перцем, рясно посоліть і ретельно змішайте все, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 5
06

Обсмажуйте вміст сковороди, періодично помішуючи, до випаровування майже всієї вологи, а потім додайте в ємність сметану або вершки високої жирності і залиште цибулево-грибну суміш томитися ще близько 5 хвилин.

Крок - 6
07

Тепер займіться підготовкою продукту, в якому буде подаватися майбутня страва. Виберіть невеликого розміру булку (бажано не солодку) розріжте її горизонтально навпіл і в кожній частині акуратно витягніть м'якоть так, щоб утворилася так звана чаша.

Крок - 7
08

Потім помістіть в хлібну чашу, раніше обсмажену грибну масу і рівномірно розподіліть по всьому дну. Далі укладіть шар присмаженої курки.

Крок - 8
09

Тепер знову буде йти грибна маса, знову ж рівномірно, розмазавши по всьому периметру, і далі посипте цей шар натертим на самій дрібній тертці твердим сиром.

Крок - 9
10

Підготовлену страву розмістіть на деку і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 10 хвилин. За цей час сир повинен повністю розплавитися і утворити своєрідну корочку.

Крок - 10
11

Готовий жульен в булочці з куркою і печерицями викладіть гарячим на блюдо і подавайте скоріше до обіднього столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -
Квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста 35 8 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печиво вівсяне - покроковий рецепт, фото 1 Печиво вівсяне 50 1 2 з 5 - детальніше -