Укр
Рус
thermomix thermomix

Гуляш по чеськи

90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь, Весна

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гуляш - блюдо з кухні Угорщини. Дуже часто Гуляш готують як другу страву, до якого подають гарнір.

Інгредієнти

Пиво0.5 л.
Часник2 зуб.
Соус томатний3 ст.л
Сметана1 ст.л
Болгарський перець2 шт.
Яловичина600 г.
Цибуля2 шт.
Борошно2 ст.л
Перець червоний чілі1 щіп.
Паприка 1/2 ч.л
Помідор2 шт.
01

На сковорідці добре розтоплюємо смалець і обсмажуємо в ньому яловичину, нарізану середніми шматочками. Головне простежити, щоб м'ясо не пересушити, не те воно втратить соковитість і буде жорстким.

Крок - 1
02

Цибулю ріжемо тонкими кільцями, відправляємо до м'яса. Трохи підсмаживши, додаємо довгі скибочки солодкого перцю, трохи солимо і заправляємо перцем чилі.

Крок - 2
03

Цибулю з перцем трохи прожарюємо і поливаємо томатним соусом і вже потім - поливаємо м'ясо пивом.

Крок - 3
04

Тепер вогонь робимо слабеньким і тушкуємо страву до готовності, помішуючи і не накриваючи сковороду.

Крок - 4
05

Приблизно за чверть години до повної готовності додаємо борошно, сметану і посипаємо паприкою.

Крок - 5
06

Готовий гуляш подаємо до столу з кнедликами і свіжими помідорами.

Крок - 6

Оцінити рецепт