Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш зі свинини

( 4.9032 4 531 31 оцінка)

3214 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гуляш зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Чудовий і вишуканий гуляш зі свинини. Рецепт простий, але є деяка робота з приготування їжі. Зрештою, однак, всі зусилля окупляться, ви будете дійсно переоцінені смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш зі свинини" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії127 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно вимийте холодною водою, просушіть, а потім на обробній дошці наріжте м'ясо кубиками. Покладіть нарізану свинину в невелику миску, додайте трохи солі, полийте оливкову чи рослинну олію і перемішайте. Залиште м'ясо стояти при кімнатній температурі приблизно 20 хвилин.

Крок - 1
02

Тим часом наріжте дрібними кубиками заздалегідь очищену від лушпиння цибулю. Подрібніть зубчики часнику, болгарський перець, звільнену від шкірки моркву, коріння селери і петрушки.

Крок - 2
03

Після закінчення цього часу знову розмішайте свинину і відразу ж покладіть її в розпечений сотейник з рослинним маслом. Обсмажуйте м'ясо, періодично помішуючи, близько 20 хвилин. Тепер вийміть м'ясо і тримайте його накритим до подальшого використання.

Крок - 3
04

А в той же сотейник додайте гострий перець за бажанням, безумовно рекомендуємо. Потім всі раніше подрібнені овочі і коренеплоди, додайте лавровий лист, розмарин і чебрець і ретельно все перемішайте. Готуйте вміст близько 15 хвилин, постійно помішуючи. Нехай все добре обжарится, в результаті страва стане краще.

Крок - 4
05

Тепер поверніть м'ясо назад в сотейник до решти продуктів, повільно розмішайте і поливайте протягом наступних 45 хвилин, додаючи теплу воду. Тобто кожні 4-5 хвилин заливайте невелику частину води.

Крок - 5
06

Коли ви використовуєте всю воду і рідина майже повністю зменшитися, додайте в сотейник солодкий перець або паприку і смажте близько хвилини. Залийте в сотейник знову воду, перемішайте і додайте попередньо очищену від шкірки і нарізану кубиками картоплю.

Крок - 6
07

Як тільки вміст сотейника закипить, накрийте ємність кришкою і варіть ще близько 20 хвилин. Тепер додайте в сотейник більше солі за бажанням, чорний мелений перець і продовжуйте готувати страву ще приблизно 5 хвилин. Готовий гуляш зі свинини можна подавати до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Торт Графські руїни - покроковий рецепт, фото 1 Торт Графські руїни 120 7 3 з 5 - детальніше -
Пиво - покроковий рецепт, фото 1 Пиво 60 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тісто для Лазаньї - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для Лазаньї 40 1 3 з 5 - детальніше -
Лагман зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Лагман зі свинини 80 3 3 з 5 - детальніше -
Смачний сирний соус - покроковий рецепт, фото 1 Смачний сирний соус 45 1 2 з 5 - детальніше -