Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш зі свинини без томатної пасти

( 4.7143 4 521 21 оцінка)

4139 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гуляш зі свинини без томатної пасти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Можна приготувати давно забуту класичну страву, додавши щось нове, і порадувати свою сім'ю гуляшем зі свинини без томатної пасти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш зі свинини без томатної пасти" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії190 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку виберіть правильно м'ясо до цієї страви. Для гуляшу зі свинини часто купують м'яку частину з верхньої області окосту, спину, грудинку або шию. Корейка свинини і сам окіст не зовсім підходять для створення цієї страви, тому що вона може вийти жорсткою. Отже, вибраний шматок свинини очистіть від сухожиль, хрящів і плівки. Наріжте м'ясо великими кубиками і викладіть на паперовий рушник для видалення зайвої рідини.

Крок - 1
02

Викладіть нарізані шматки свинини на обробну дошку і рясно посоліть їх і приперчіть чорним меленим перцем. Потім руками ретельно перемішайте м'ясні шматочки, щоб спеції добре і рівномірно просочилися.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте маленькими кубиками ріпчасту цибулю. Тепер очистіть від лушпиння і подрібніть часник, можна його видавити через чеснокодавку.

Крок - 3
04

Тепер наберіть в невелику миску просіяне борошно. Потім кожен шматок свинини викачайте в борошно і викладіть назад на обробну дошку. Залиште так м'ясо полежати близько 5 хвилин.

Крок - 4
05

Далі помістіть велику сковорідку на плиту і покладіть в неї жир зі свинини. Можна використовувати той, що ви зрізали на початку підготовки свинини. Добре витопіть жир, а потім покладіть в сковорідку шматки свинини в борошні і обсмажуйте, постійно помішуючи, до утворення хрусткої скоринки на м'ясі.

Крок - 5
06

Тепер акуратно перекладіть з допомогою шумівки обсмажене м'ясо в невелику каструлю.

Крок - 6
07

Протопіть на сковороді жир, що залишився, засипте в нього раніше подрібнену цибулю з часником і обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення овочів і появи золотистого відтінку.

Крок - 7
08

Перекладіть обсмажену цибулю з часником в каструлю з м'ясом, залийте воду і, зібравши залишки жиру зі сковороди, вилийте його теж в ємність до решти продуктів.

Крок - 8
09

Приправте вміст каструлі чорним меленим перцем, додайте лавровий лист і запашний перець. Томіть гуляш зі свинини при мінімальній температурі до м'якості м'яса близько однієї години. Потім подавайте готовий гуляш зі свинини без томатної пасти з дрібно нашаткованою петрушкою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -
Салат на свято і кожен день - покроковий рецепт, фото 1 Салат на свято і кожен день 30 5 2 з 5 - детальніше -
Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкові палички 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейк з тріски - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з тріски 35 1 2 з 5 - детальніше -
Халва без насіння - покроковий рецепт, фото 1 Халва без насіння 50 3 3 з 5 - детальніше -
Кетчуп на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп на зиму 40 1 2 з 5 - детальніше -