Чудовий і вишуканий гуляш зі свинини. Рецепт простий, але є деяка робота з приготування їжі. Зрештою, однак, всі зусилля окупляться, ви будете дійсно переоцінені смаком.
Для початку ретельно вимийте холодною водою, просушіть, а потім на обробній дошці наріжте м'ясо кубиками. Покладіть нарізану свинину в невелику миску, додайте трохи солі, полийте оливкову чи рослинну олію і перемішайте. Залиште м'ясо стояти при кімнатній температурі приблизно 20 хвилин.
Тим часом наріжте дрібними кубиками заздалегідь очищену від лушпиння цибулю. Подрібніть зубчики часнику, болгарський перець, звільнену від шкірки моркву, коріння селери і петрушки.
Після закінчення цього часу знову розмішайте свинину і відразу ж покладіть її в розпечений сотейник з рослинним маслом. Обсмажуйте м'ясо, періодично помішуючи, близько 20 хвилин. Тепер вийміть м'ясо і тримайте його накритим до подальшого використання.
А в той же сотейник додайте гострий перець за бажанням, безумовно рекомендуємо. Потім всі раніше подрібнені овочі і коренеплоди, додайте лавровий лист, розмарин і чебрець і ретельно все перемішайте. Готуйте вміст близько 15 хвилин, постійно помішуючи. Нехай все добре обжарится, в результаті страва стане краще.
Тепер поверніть м'ясо назад в сотейник до решти продуктів, повільно розмішайте і поливайте протягом наступних 45 хвилин, додаючи теплу воду. Тобто кожні 4-5 хвилин заливайте невелику частину води.
Коли ви використовуєте всю воду і рідина майже повністю зменшитися, додайте в сотейник солодкий перець або паприку і смажте близько хвилини. Залийте в сотейник знову воду, перемішайте і додайте попередньо очищену від шкірки і нарізану кубиками картоплю.
Як тільки вміст сотейника закипить, накрийте ємність кришкою і варіть ще близько 20 хвилин. Тепер додайте в сотейник більше солі за бажанням, чорний мелений перець і продовжуйте готувати страву ще приблизно 5 хвилин. Готовий гуляш зі свинини можна подавати до столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти