Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш зі свинини з грибами

( 4.9200 4 525 25 оцінок)

2919 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Гуляш зі свинини з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Пропоную спробувати приготувати страву, яка стане просто знахідкою в вашому домашньому меню. Легка в готуванні, але незвично смачна.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш зі свинини з грибами" (на 100 грам)

  • Білки9.9 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи1.8 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В принципі, м'ясо для цієї страви підійде будь-яке, але я віддаю перевагу - свинячому. Беремо вирізку, промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматками.

Крок - 1
02

У розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинного масла (можна за бажанням використовувати вершкове масло) кладемо шматки свинини, на досить сильному вогні, смажимо м'ясо, часто перевертаючи, до золотистої скоринки.

Крок - 2
03

Обсмажене м'ясо перекладаємо в глибоку каструлю для подальшого приготування. Наливаємо в каструлю гарячої води, повністю покривши м'ясо, і закривши кришкою, залишаємо на слабкому вогні тушкуватися.

Крок - 3
04

Гриби, в цьому рецепті можна використовувати будь-які, в даному випадку білі, ріжемо пластинами і відправляємо в окрему сковорідку з рослинним маслом. Обсмажуємо гриби в гарячому маслі до рум'яності і дістаючи акуратно шумівкою, викладаємо в каструлю до м'яса.

Крок - 4
05

Очищену, нарізану кубиками цибулю, пересипаємо борошном, викладаємо в сковорідку, де смажилися білі гриби, підливаємо трохи олії і обсмажуємо до рум'яності. Потім перекладаємо обсмажену цибулю так само в каструлю з іншими інгредієнтами, ретельно все перемішуємо. На цьому етапі солимо вміст каструлі, приправляємо чорним меленим перцем, посипаємо сухим базиліком і перемішуємо.

Крок - 5
06

Доливаємо в каструлю трохи окропу, додаємо сметану високої жирності або вершки і, ретельно ще раз все перемішуємо, тушкуємо під закритою кришкою. Тушкуємо вміст каструлі близько півгодини на дуже слабкому вогні, щоб вміст ледве-ледве булькав.

Крок - 6
07

Як тільки м'ясо стане м'яким, кладемо в гуляш попередньо вимитий і дрібно нашаткований кріп. Знову все перемішуємо і залишаємо страву томитися ще приблизно 10-15 хвилин, не накриваючи ємність кришкою. Готовий гуляш зі свинини з грибами подавайте з кашею і салатом з буряка.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Пиріг з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуком 40 5 2 з 5 - детальніше -
Самса з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Самса з листкового тіста 40 6 3 з 5 - детальніше -
Класична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Класична окрошка 35 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фруктовий коктейль - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий коктейль 10 2 1 з 5 - детальніше -
Сметанний соус - покроковий рецепт, фото 1 Сметанний соус 15 1 2 з 5 - детальніше -
Паелья з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з креветками 65 6 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі пишні - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі пишні 65 1 3 з 5 - детальніше -
?>