Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з яловичини

( 4.8667 4 515 15 оцінок)

3163 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Гуляш з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Гуляш з яловичини готується досить легко, головне, щоб всіх інгредієнтів було в міру, а якщо ще додати темне пиво, тоді смак м'яса вийде просто чудовим.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії127 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Яловиче м'ясо (бажано м'якоть без прожилок і плівок), сполосніть під холодною водою. Наріжте м'ясо середніми кубиками. Візьміть велику каструлю з антипригарним покриттям і розігрійте в ній половину вершкового масла на середньому вогні.

Крок - 1
02

Додайте в розтоплене масло шматочки яловичини невеликими порціями і обсмажте їх з усіх боків до рум'яної скоринки. Обсмажуючи м'ясо, приправляйте його кількома пучками солі і чорного меленого перцю.

Крок - 2
03

Обсмажену яловичину викладіть в окрему миску. Поки відставте. Протріть каструлю паперовою серветкою від залишків попереднього процесу. Покладіть в неї ще шматочок вершкового масла і розтопіть.

Крок - 3
04

У розігріте вершкове масло покладіть крупно нарізану цибулю, стебло селери, нарізану кубиком моркву. Готуйте овочі, періодично перемішуючи лопаткою, поки вони не стануть м'якими і трохи зарумянятся.

Крок - 4
05

У підсмажені овочі вилийте темне пиво. Перемішайте дерев'яною лопаткою бульйон, зіскрібаючи з дна каструлі, глазуровані коричневі шматочки овочів, щоб бульйон став більш насиченим.

Крок - 5
06

У пивний бульйон покладіть підсмажене яловиче м'ясо, томатне пюре (можете використовувати томатну пасту), лавровий лист, горошинки запашного перцю, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте бульйон, щоб томатне пюре рівномірно розійшлося по бульйону.

Крок - 6
07

Доведіть гуляш до кипіння на середньому вогні. Потім накрийте кришкою каструлю і зменшіть вогонь. Продовжуйте готувати гуляш при повільному кипінні протягом 2-4 годин, поки яловичина не стане м'якою і ніжною.

Крок - 7
08

Готовий ніжний і танучій в роті гуляш з яловичини гармонійно поєднується з картоплею, макаронами або гречкою. Перед подачею присипте свіжою нарізаною зеленню петрушки. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Риба Царська - покроковий рецепт, фото 1 Риба Царська 40 5 3 з 5 - детальніше -
Сирні грінки - покроковий рецепт, фото 1 Сирні грінки 20 3 2 з 5 - детальніше -
Кляр - покроковий рецепт, фото 1 Кляр 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Котлети з гороху - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з гороху 45 3 3 з 5 - детальніше -
Щі російські - покроковий рецепт, фото 1 Щі російські 55 4 3 з 5 - детальніше -
Консервований щавель на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Консервований щавель на зиму 50 1 2 з 5 - детальніше -
Торт «Рафаелло» без випічки - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Рафаелло» без випічки 40 4 4 з 5 - детальніше -