Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з яловичини зі сметаною

( 4.8929 4 528 28 оцінок)

3061 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Гуляш з яловичини зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Видатний, неймовірний, смачний гуляш з яловичини зі сметаною, приготований протягом години. Рідко зустрінеш людей, яким не подобається ця страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з яловичини зі сметаною" (на 100 грам)

  • Білки9.6 гр.
  • Жири13 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку нагрійте рослинну або оливкову олію в сотейнику або казанку. Додайте в сотейник кардамон, гвоздику, корицю і лавровий лист, розмішайте все кухонною лопаткою.

Крок - 1
02

Далі додайте в сотейник попередньо очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями червону цибулю і смажте на середньому вогні близько 8-10 хвилин, постійно помішуючи, до золотистого кольору.

Крок - 2
03

Потім додайте в цибулю імбирно-часникову пасту, перемішайте, і смажте на слабкому вогні близько 2 хвилин.

Крок - 3
04

Далі залийте вміст сотейника сумішшю масала: з'єднайте воду, куркуму, перець червоний мелений, порошок коріандру (можна не додавати), кмин і смажте на слабкому вогні близько 2-3 хвилин, поки масло не відокремиться.

Крок - 4
05

Тепер додайте в сотейник попередньо вимиту і нарізану невеликими шматочками яловичину і смажте на сильному вогні близько 2-3 хвилин, добре перемішуючи. Посипте вміст сотейника рясно сіллю і ще раз все добре перемішайте. Продовжуйте смажити на середньому вогні близько 7-8 хвилин, поки спеції не покриють яловичину.

Крок - 5
06

Тепер додайте в сотейник до решти продуктів сметану (не високої жирності), перемішайте і томіть вміст на повільному вогні кілька хвилин. Продовжуйте перемішувати на повільному вогні 3-4 хвилини, поки всі інгредієнти добре об'єднаються.

Крок - 6
07

Далі засипте в сотейник порошок чилі, перемішайте і продовжуйте томити м'ясну страву 1-2 хвилини на повільному вогні. Тепер додайте в м'ясо холодну воду, добре перемішайте і закрийте сотейник кришкою.

Крок - 7
08

Продовжуйте готувати вміст сотейника на слабкому вогні близько 45 хвилин, поки яловичина не стане м'якою. Додайте більше води, якщо потрібно. Після цього засипте в м'ясо порошок гарам масала і добре перемішайте.

Крок - 8
09

Варіть на повільному вогні ще приблизно 2 хвилини і додайте нарізані листя коріандру як гарнір. Готовий гуляш з яловичини зі сметаною подавайте до столу гарячим з картоплею або відвареним рисом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний Фондан 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гранатовий сік - покроковий рецепт, фото 1 Гранатовий сік 30 1 3 з 5 - детальніше -
Салат Десяточка - покроковий рецепт, фото 1 Салат Десяточка 90 2 3 з 5 - детальніше -
Фондан з какао - покроковий рецепт, фото 1 Фондан з какао 60 2 3 з 5 - детальніше -
Ранковий фруктовий коктейль - покроковий рецепт, фото 1 Ранковий фруктовий коктейль 20 2 2 з 5 - детальніше -