Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з яловичини з картоплею

( 4.9394 4 533 33 оцінки)

2965 - переглядів
90 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гуляш з яловичини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Гуляш з яловичини з картоплею - дуже смачна і проста в приготуванні страва. Коли будете готувати цю страву, запах готування пошириться по всьому будинку. Ця страва дуже смачна для всієї вашої сім'ї і друзів. Ви можете приготувати її з різних видів м'яса і будь-яких овочів, але сьогодні рекомендуємо гуляш з яловичини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з яловичини з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії73 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичину, це також може бути м'ясо з лопатки або вирізка, вимийте і висушіть паперовим рушником. Наріжте просушену яловичину невеликими кубиками на обробній дошці (будь-якого розміру кубики). Покладіть нарізане м'ясо в миску і посипте невеликою кількістю борошна. Шматочки м'яса потрібно обсипати борошном і відставити на час в сторону.

Крок - 1
02

Налийте рослинне масло або укладіть шматочок смальцю в велику сковорідку і максимально розігрійте його. Додайте в гарячу олію шматочки яловичини і час від часу помішуючи, обсмажуйте м'ясо. Воно повинно злегка обсмажитися з усіх боків, але не печіть сильно.

Крок - 2
03

Тим часом очистіть від лушпиння цибулю (в цьому рецепті можна використовувати червону, солодкий лук) і наріжте тонкими кільцями або половинками. Надішліть нарізану цибулю в сковорідку до м'яса і обсмажуйте, постійно заважаючи, до розм'якшення овоча, потім зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 3
04

Очистіть від шкірки моркву, вимийте і наріжте на обробній дошці невеликими шматочками, очистіть картоплю від шкірки, вимийте і розділіть на чверті. Далі помістіть велику каструлю на плиту, перекладіть в неї раніше обсмажене м'ясо з цибулею і залийте бульйоном або гарячою водою, перемішайте і доведіть до кипіння.

Крок - 4
05

Додайте в каструлю до м'яса, раніше підготовлену моркву, перемішайте, накрийте ємність кришкою і трохи проваріть.

Крок - 5
06

Потім додайте в каструлю нарізану картоплю, засипте курячу приправу, запашний перець, прованські трави, сіль, лавровий лист, добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Далі засипте чорний мелений перець, червоний перець чилі, додайте так само паприку, томатну пасту або навіть консервовані нарізані помідори, залийте вміст водою і варіть ще приблизно 25 хвилин.

Крок - 7
08

Через 25 хвилин перевірте страву на смак, за потребою приправте, добре ще раз все перемішайте і варіть все разом до повної готовності. Потім розлийте готовий гуляш з яловичини з картоплею в миски, посипте рубаною петрушкою (можна використовувати будь-яку зелень або не використовувати зовсім). Страву можна подавати з хлібом, а також їсти в поодинці без будь-яких добавок.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Салат Тбілісі - покроковий рецепт, фото 1 Салат Тбілісі 30 4 2 з 5 - детальніше -
Сироп полуничний - покроковий рецепт, фото 1 Сироп полуничний 35 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з індичкою 20 2 2 з 5 - детальніше -
Перепічки - покроковий рецепт, фото 1 Перепічки 40 4 3 з 5 - детальніше -