Гуляш з яловичини з картоплею - дуже смачна і проста в приготуванні страва. Коли будете готувати цю страву, запах готування пошириться по всьому будинку. Ця страва дуже смачна для всієї вашої сім'ї і друзів. Ви можете приготувати її з різних видів м'яса і будь-яких овочів, але сьогодні рекомендуємо гуляш з яловичини.
Яловичину, це також може бути м'ясо з лопатки або вирізка, вимийте і висушіть паперовим рушником. Наріжте просушену яловичину невеликими кубиками на обробній дошці (будь-якого розміру кубики). Покладіть нарізане м'ясо в миску і посипте невеликою кількістю борошна. Шматочки м'яса потрібно обсипати борошном і відставити на час в сторону.
Налийте рослинне масло або укладіть шматочок смальцю в велику сковорідку і максимально розігрійте його. Додайте в гарячу олію шматочки яловичини і час від часу помішуючи, обсмажуйте м'ясо. Воно повинно злегка обсмажитися з усіх боків, але не печіть сильно.
Тим часом очистіть від лушпиння цибулю (в цьому рецепті можна використовувати червону, солодкий лук) і наріжте тонкими кільцями або половинками. Надішліть нарізану цибулю в сковорідку до м'яса і обсмажуйте, постійно заважаючи, до розм'якшення овоча, потім зніміть сковорідку з вогню.
Очистіть від шкірки моркву, вимийте і наріжте на обробній дошці невеликими шматочками, очистіть картоплю від шкірки, вимийте і розділіть на чверті. Далі помістіть велику каструлю на плиту, перекладіть в неї раніше обсмажене м'ясо з цибулею і залийте бульйоном або гарячою водою, перемішайте і доведіть до кипіння.
Додайте в каструлю до м'яса, раніше підготовлену моркву, перемішайте, накрийте ємність кришкою і трохи проваріть.
Потім додайте в каструлю нарізану картоплю, засипте курячу приправу, запашний перець, прованські трави, сіль, лавровий лист, добре все перемішайте.
Далі засипте чорний мелений перець, червоний перець чилі, додайте так само паприку, томатну пасту або навіть консервовані нарізані помідори, залийте вміст водою і варіть ще приблизно 25 хвилин.
Через 25 хвилин перевірте страву на смак, за потребою приправте, добре ще раз все перемішайте і варіть все разом до повної готовності. Потім розлийте готовий гуляш з яловичини з картоплею в миски, посипте рубаною петрушкою (можна використовувати будь-яку зелень або не використовувати зовсім). Страву можна подавати з хлібом, а також їсти в поодинці без будь-яких добавок.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти