Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з томатною пастою

( 4.8636 4 522 22 оцінки)
2428 - переглядів
110 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Гуляш з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Щоб приготувати гуляш, не потрібно якихось - то особливих навичок або незвичайних знань, або особливого навчання. Однак, рецепт гуляшу має масу варіантів і я хочу запропонувати вам один з них.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з томатною пастою" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи3.9 гр.
  • Калорії188 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Беремо хороший шматок свинини, миємо, умочуємо серветкою, розрізаємо на невеликі скибочки, вирізаючи зайвий жир.

Крок - 1
02

Після цього шматки м'яса натираємо сіллю, посипаємо перцем, і відправляємо в холод маринувати приблизно на півгодини.

Крок - 2
03

Цибулю чистимо, дрібно рубаємо.

Крок - 3
04

Потім замариновані шматочки м'яса підсмажуємо в маслі на добре розігрітій сковороді. Коли м'ясо підрум'яниться, додаємо нашатковану цибулю, злегка обсмажуємо, періодично помішуючи.

Крок - 4
05

Пересипаємо свинину з цибулею борошном, перемішуємо, щоб вона рівномірно покрила цибулю і м'ясо, підсмажуємо до золотистої скоринки.

Крок - 5
06

Доливаємо в сковорідку м'ясний бульйон, кидаємо лавровий лист, кладемо томатну пасту.

Крок - 6
07

Весь вміст перемішуємо, додаємо солі, заправляємо приправою для м'яса і паприкою, і, накривши кришкою, ставимо тушкувати м'ясо десь на годину, на слабкому вогні, поки м'ясо стане м'яким.

Крок - 7
08

У самому кінці готування посипаємо страву часником.

Крок - 8
09

Подаємо гарячим з гарніром, який найбільше любить ваша сім'я.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Квашена капуста 35 8 1 з 5 - детальніше -
Чорнослив під сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Чорнослив під сметанним кремом 60 2 2 з 5 - детальніше -
Слойка завитушка - покроковий рецепт, фото 1 Слойка завитушка 60 4 3 з 5 - детальніше -
Полуничне желе - покроковий рецепт, фото 1 Полуничне желе 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Закуски на шпажках з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Закуски на шпажках з сиром 40 4 2 з 5 - детальніше -
Піца в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Піца в духовці 60 3 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус з лісових грибів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з лісових грибів 45 1 2 з 5 - детальніше -
Форель, запечена цілою - покроковий рецепт, фото 1 Форель, запечена цілою 55 4 3 з 5 - детальніше -