Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з томатною пастою

( 4.8636 4 522 22 оцінки)
2307 - переглядів
110 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Гуляш з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Щоб приготувати гуляш, не потрібно якихось - то особливих навичок або незвичайних знань, або особливого навчання. Однак, рецепт гуляшу має масу варіантів і я хочу запропонувати вам один з них.

Інгредієнти

  • Свинина 1 кг.
  • Цибуля 2 шт.
  • Борошно 3 ст.л
  • Часник 3 зуб.
  • Паста томат 2 ст.л
  • Оливкова олія 70 мл.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для м’яса за смаком
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Паприка 1/2 ч.л
  • Бульйон 3 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Беремо хороший шматок свинини, миємо, умочуємо серветкою, розрізаємо на невеликі скибочки, вирізаючи зайвий жир.

Крок - 1
02

Після цього шматки м'яса натираємо сіллю, посипаємо перцем, і відправляємо в холод маринувати приблизно на півгодини.

Крок - 2
03

Цибулю чистимо, дрібно рубаємо.

Крок - 3
04

Потім замариновані шматочки м'яса підсмажуємо в маслі на добре розігрітій сковороді. Коли м'ясо підрум'яниться, додаємо нашатковану цибулю, злегка обсмажуємо, періодично помішуючи.

Крок - 4
05

Пересипаємо свинину з цибулею борошном, перемішуємо, щоб вона рівномірно покрила цибулю і м'ясо, підсмажуємо до золотистої скоринки.

Крок - 5
06

Доливаємо в сковорідку м'ясний бульйон, кидаємо лавровий лист, кладемо томатну пасту.

Крок - 6
07

Весь вміст перемішуємо, додаємо солі, заправляємо приправою для м'яса і паприкою, і, накривши кришкою, ставимо тушкувати м'ясо десь на годину, на слабкому вогні, поки м'ясо стане м'яким.

Крок - 7
08

У самому кінці готування посипаємо страву часником.

Крок - 8
09

Подаємо гарячим з гарніром, який найбільше любить ваша сім'я.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш из свинины со сметаной - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из свинины со сметаной 60 5 3 з 5 - детальніше -
Гуляш из говяжьей печени - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из говяжьей печени 45 4 3 з 5 - детальніше -
Гуляш из куриных желудков - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из куриных желудков 65 6 3 з 5 - детальніше -
Гуляш по чешски - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чешски 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Профитроли с заварным кремом - покроковий рецепт, фото 1 Профитроли с заварным кремом 100 4 3 з 5 - детальніше -
Ликер 33 - покроковий рецепт, фото 1 Ликер 33 20 2 2 з 5 - детальніше -
Томатный соус Итальянский - покроковий рецепт, фото 1 Томатный соус Итальянский 30 1 2 з 5 - детальніше -
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -