Щоб приготувати гуляш, не потрібно якихось - то особливих навичок або незвичайних знань, або особливого навчання. Однак, рецепт гуляшу має масу варіантів і я хочу запропонувати вам один з них.
Беремо хороший шматок свинини, миємо, умочуємо серветкою, розрізаємо на невеликі скибочки, вирізаючи зайвий жир.
Після цього шматки м'яса натираємо сіллю, посипаємо перцем, і відправляємо в холод маринувати приблизно на півгодини.
Цибулю чистимо, дрібно рубаємо.
Потім замариновані шматочки м'яса підсмажуємо в маслі на добре розігрітій сковороді. Коли м'ясо підрум'яниться, додаємо нашатковану цибулю, злегка обсмажуємо, періодично помішуючи.
Пересипаємо свинину з цибулею борошном, перемішуємо, щоб вона рівномірно покрила цибулю і м'ясо, підсмажуємо до золотистої скоринки.
Доливаємо в сковорідку м'ясний бульйон, кидаємо лавровий лист, кладемо томатну пасту.
Весь вміст перемішуємо, додаємо солі, заправляємо приправою для м'яса і паприкою, і, накривши кришкою, ставимо тушкувати м'ясо десь на годину, на слабкому вогні, поки м'ясо стане м'яким.
У самому кінці готування посипаємо страву часником.
Подаємо гарячим з гарніром, який найбільше любить ваша сім'я.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти