Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з лося

( 4.8485 4 533 33 оцінки)

3047 - переглядів
120 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Гуляш з лося - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: В казані

опис

Лосятина тушкована в соусі, дуже швидко і легко зробити навіть для початківців. Гуляш з лося відмінний рецепт для любителів м'яса. Поєднання цибулі і невеликої кількості часнику додало в довершеність смаку і аромату. З салатом і, можливо, гарніром у вас буде міцна, якісна і корисна страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з лося " (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири2.2 гр.
  • Вуглеводи6.6 гр.
  • Калорії101 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю і на обробній дошці наріжте її великими скибочками. Так само очистіть від лушпиння зубчики часнику і подрібніть зручним для вас способом. Тепер залийте і розігрійте на грилі рослинне або оливкове масло в казані. Засипте в казан раніше підготовлену цибулю з часником і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин, до легкого розм'якшення.

Крок - 1
02

Тепер додайте в казан до овочів попередньо вимочене кілька годин у воді і нарізане невеликими шматками м'ясо лосятини. Дайте м'ясу протомитися близько 3-4 хвилин.

Крок - 2
03

Потім додайте в казан порошок часнику і суху паприку, добре перемішайте, до об'єднання інгредієнтів. Слідкуйте за тим, щоб вміст казана не сильно горів.

Крок - 3
04

Додайте також в казан томатну пасту і гострий соус чилі (можна використовувати навіть аджику або гострий кетчуп). Ретельно все перемішайте і залиште страву томитися приблизно 5 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер залийте в казан досить багато сухого червоного вина і продовжуйте томити вміст, помішуючи, ще близько 10 хвилин, до випаровування алкоголю. Тепер зніміть казан з киплячою масою з прямого нагріву, і розмістіть його в непрямий зоні вогню. Потрібно, щоб гуляш в буквальному сенсі млів.

Крок - 5
06

Далі засипте в казан до м'яса трохи кмину, майоран і чебрець, добре посоліть і приперчіть чорним меленим перцем. Приправте улюбленими спеціями до м'яса за смаком. Долийте в казан залишене вино (при необхідності) і все ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Накрийте казан з вмістом кришкою і томіть при температурі від 120 до 125 градусів протягом приблизно 1.5 години. Готовність м'яса можна перевірити, надрізавши гострим ножем, якщо воно легко розвалюється, значить повністю готове. Готовий гуляш з лося викладіть в глибоку миску, прикрасьте гілочкою розмарина і подавайте до столу гарячим і з шматочком свіжого хліба.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Гранатовий сік - покроковий рецепт, фото 1 Гранатовий сік 30 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейк з лосося на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пудинг рисовий - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг рисовий 50 3 3 з 5 - детальніше -
Кльоцки - покроковий рецепт, фото 1 Кльоцки 80 4 3 з 5 - детальніше -
Карась смажений на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Карась смажений на сковороді 55 2 3 з 5 - детальніше -