Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з картоплею

( 4.8846 4 526 26 оцінок)

2890 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Гуляш з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Зроблений гуляш з картоплею і куркою, цей рецепт першої страви є фаворитом в холодні місяці. Приготуйте страву накритою протягом деякого часу, потім розкрийте її, щоб дати вмісту трохи загуснути, зробити курячу м'якоть і овочі дуже ніжними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири21 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії236 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Замаринуйте шматочки курки сіллю і подрібненим чорним меленим перцем. Відставте приблизно на 30 хвилин для маринування.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками червону цибулю, подрібніть зелений перець чилі і сушений червоний перець чилі.

Крок - 2
03

Помийте під проточною водою, а потім наріжте невеликими шматочками помідор і наріжте листя коріандру. Очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками картоплю. Замочіть його в воді, щоб уникнути потемніння.

Крок - 3
04

Приготуйте кокосове молоко або використовуйте готове, придбане в магазині.

Крок - 4
05

Розігрійте рослинне або оливкове масло в невеликій сковороді і засипте в неї нарізану цибулю. Смажте, постійно мішаючи, на середньому вогні протягом 3-4 хвилин до жовтого кольору і м'якого стану.

Крок - 5
06

Додайте в сковороду нарізаний зелений перець чилі і червоний перець, перемішайте все і смажте протягом хвилини. Тепер додайте імбирно-часникову пасту, перемішайте і смажте вміст близько 2 хвилин, поки не з'явиться насичений аромат.

Крок - 6
07

Додайте наступним в сковорідку мариновані шматочки курки, добре перемішайте і смажте на середньому вогні близько 5 хвилин, поки м'ясо не підрум'яниться і об'єднається з усіма іншими інгредієнтами.

Крок - 7
08

Покладіть так само в сковорідку нарізану кубиками картоплю і подрібнені помідори. Ретельно все перемішайте. Додайте трохи солі і знову перемішайте. Накрийте вміст сковорідки кришкою і варіть на слабкому вогні близько 3 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

Крок - 8
09

Тепер додайте в сковороду кокосове молоко, добре перемішайте, накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні близько 15 хвилин або поки курка не стане м'якою.

Крок - 9
10

Як тільки курка стане м'якою, приправте ще раз все дрібкою чорного перцю і солі, якщо необхідно, додайте лимонний сік і нарізані раніше листя коріандру. Добре перемішайте і тушкуйте вміст протягом хвилини або двох, а потім подавайте соковитий гуляш з картоплею до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі з сиром 60 6 3 з 5 - детальніше -
Шарики сирні - покроковий рецепт, фото 1 Шарики сирні 15 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Вафельна трубочка - покроковий рецепт, фото 1 Вафельна трубочка 45 2 3 з 5 - детальніше -
Паста з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паста з креветками 30 4 2 з 5 - детальніше -
Хліб чіабатта в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чіабатта в духовці 180 1 3 з 5 - детальніше -
?>