Укр
Рус
Гуляш Перші страви Угорська кухня

Гуляш з чорносливом

( 4.8750 4 532 32 оцінки)
2349 - переглядів
80 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Гуляш з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Звичайно, ні для кого не секрет, що повсякденні страви приїдаються. Класичний гуляш вам набрид? Тоді вам просто необхідний зовсім новий і незвичний рецепт, з пікантним і в той же час насиченим смаком. Гуляш з чорносливом - ось відмінне рішення, тим більше готувати його легко!

Інгредієнти

  • Фенхель 1 за смаком
  • Сіль за смаком
  • Борошно 2 ст.л
  • Базилік 1/2 ч.л
  • Запашний перець 1/2 ч.л
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Масло рослинне 30 мл.
  • Паста томат 2 ст.л
  • Чорнослив 15 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Бульйонні кубики 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Свинина 1.5 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Свинину порізати дрібними, продовгуватими шматочками, і дуже важливо, щоб різали саме поперек волокон.

Крок - 1
02

Покладіть шматочки м'яса в чавунний казанок і долийте води стільки, щоб покрила м'ясо. Перекладіть м'ясо лавровими листками, киньте горошини запашного перцю і доведіть до кипіння.

Крок - 2
03

Як тільки закипить, видаліть піну, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть близько півгодини.

Крок - 3
04

В цей час почистіть і наріжте пір'ям цибулю, пластинками-часник, дрібною соломкою посічіть моркву.

Крок - 4
05

Цибулю викладіть в сковорідку з рослинним маслом, обсмажте до золотистого, додайте пластинки часнику. Моркву киньте на сковорідку, як тільки з'явиться на кухні запах смаженого часнику. Овочі перемішайте і посмажте на слабкому вогні хвилин 5-7.

Крок - 5
06

А тим часом додайте в м'ясо базилік і кубик бульйону, посоліть і проваріть хвилин 5.

Крок - 6
07

Далі додайте смажені цибулю з морквою і часником.

Крок - 7
08

У той час поки м'ясо з овочами тушкується, розмішайте в посудині сметану з томатною пастою і борошном, ретельно все перемішайте до повного зникнення грудочок.

Крок - 8
09

Масу влийте в казанок з підготовлюваним м'ясом, киньте замочений чорнослив, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні десь півгодини.

Крок - 9
10

Подавайте страву зі смаженими кабачками і свіжими помідорами, прикрасивши гілочками фенхеля.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш с картофелем - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш с картофелем 45 4 3 з 5 - детальніше -
Гуляш из говяжьей печени - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из говяжьей печени 45 4 3 з 5 - детальніше -
Гуляш из куриной грудки - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из куриной грудки 50 4 4 з 5 - детальніше -
Гуляш из свинины с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш из свинины с грибами 75 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мармелад из варенья - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад из варенья 45 3 3 з 5 - детальніше -
Зразы картофельные с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Зразы картофельные с мясом 75 4 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка на кефире - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка на кефире 90 3 3 з 5 - детальніше -
Томатный сок - покроковий рецепт, фото 1 Томатный сок 40 1 3 з 5 - детальніше -