Укр
Рус
Жульєн Закуски Французька кухня

Жульєн з грибами в горщиках

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

874 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Жульєн з грибами в горщиках - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У горщику

опис

Жульєн з грибами в горщиках - одна з найапетитніших закусочних страв. Пропонуємо легкий рецепт грибного жульєна з овочами та сиром. М'ясо в цьому варіанті приготування не використовується, але закуска все одно виходить ситною та смачною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Жульєн з грибами в горщиках" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири1 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії27 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Печериці протріть вологою серветкою від забруднень і очистіть від шкірки. Розріжте гриби навпіл і наріжте тонкими пластинками.

Крок - 1
02

Розігрійте на плиті антипригарну сковороду, висипте подрібнені печериці і злегка припустіть на середньому вогні.

Крок - 2
03

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте невеликими шматочками і додайте до грибів.

Крок - 3
04

Накрийте сковороду кришкою і томіть інгредієнти на повільному вогні, поки частково не випарується волога, що виділилася з печериць.

Крок - 4
05

Всипте сіль, мелений перець чилі, перемішайте і знову накрийте кришкою сковороду.

Крок - 5
06

Болгарський перець (бажано різних кольорів) вимийте, просушіть та наріжте тонкою короткою соломкою.

Крок - 6
07

Додайте подрібнений перець у гриби, перемішайте і тушкуйте до м'якості.

Крок - 7
08

Зубчики часнику очистіть від лушпиння, дрібно поріжте ножем і відправте в страву. Ще раз перемішайте продукти та вимкніть вогонь.

Крок - 8
09

Твердий сир натріть на великій тертці. Поступово розподіліть тушковані гриби з овочами по горщиках для запікання жульєна.

Крок - 9
10

Присипте зверху тертим сиром. Виставте горщики на лист і відправте в попередньо розігріту до 200 градусів духову шафу на 15 хвилин. Сир повинен розплавитися та зарум'янитися.

Крок - 10
11

Готовий жульєн із грибами в горщиках вийміть із духовки, злегка остудіть і подавайте до столу. Традиційно він вважається закускою, але жульєн може бути і основною стравою, тому що виходить не тільки смачною, а й ситною. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -
Вареники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сиром 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Тефтелі з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з картоплею 80 4 3 з 5 - детальніше -
Тріска, тушкована в сметані - покроковий рецепт, фото 1 Тріска, тушкована в сметані 50 4 3 з 5 - детальніше -
Суп зі скумбрії - покроковий рецепт, фото 1 Суп зі скумбрії 45 3 3 з 5 - детальніше -