Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Гуляш з м’яса лося

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

653 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гуляш з м’яса лося - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Існує стільки ж видів приготування гуляшу, скільки і кухарів. Тому ми підготували свій черговий рецепт, який дуже чітко відрізняється від інших за кількома пунктами підготовки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з м’яса лося" (на 100 грам)

  • Білки11.7 гр.
  • Жири2.6 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії96 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, для початку замочіть м'ясо лося в холодній воді мінімум на 6 годин, а ще краще на всю ніч. Потім гострим ножем наріжте вимочене м'ясо на невеликі шматки, це не складно, але займає деякий час, так, як потрібно позбутися від жиру і сухожиль. Далі очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями. Виберіть кількість цибулі таким чином, щоб гірка нарізаного овоча була приблизно такою ж за обсягом, що і м'яса.

Крок - 1
02

У глибокій сковороді розтопіть багато масла або смалець на слабкому вогні. Далі укладіть м'ясо в гаряче масло і обсмажуйте, постійно мішаючи, до зникнення почервоніння в лосятині.

Крок - 2
03

Тепер помістіть каструлю на плиту і перекладіть в неї обсмажене м'ясо разом з усім жиром. Додайте в каструлю раніше подрібнену цибулю і добре перемішайте з м'ясом. Увага: не додавайте воду! Необхідна кількість рідини створюється автоматично в накритій каструлі. Не встановлюйте температуру вище і не використовуйте полум'я більше. Обсмажуйте вміст, час від часу помішуючи, і ви помітите, як чудесним чином виникає рідина.

Крок - 3
04

Коли рідина покриє суміш м'яса і цибулі, через 30 хвилин тушкування можна додати спеції. Не забувайте готувати вміст на самому маленькому полум'ї, цього достатньо і гарантує, що гуляш ніколи не пригорить. Отже, додайте на цьому етапі спеції: очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, паприку, чорний мелений перець, майоран, насіння кмину і сушений червоний перець чилі.

Крок - 4
05

Залийте м'ясо лося невеликою кількістю винного оцту, добре посоліть і перемішайте. Перевірте смак рідини з м'яса маленькою ложкою. Тепер залиште варити гуляш протягом, принаймні, однієї години, не спостерігаючи за ним. Потім вимкніть вогонь і дайте м'ясу постояти до наступного дня.

Крок - 5
06

На наступний ранок, просто відправте на вогонь його знову (на найнижчому вогні). Час від часу помішуйте, щоб гуляш рівномірно нагрівався. Ви можете також спробувати м'ясо і виправити кількість спецій за бажанням. Гуляш з м'яса лося можна подавати, як окрему страву або ж в якості підливи до гарніру.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Нісуаз з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз з тунцем 45 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Куряча відбивна з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Куряча відбивна з сиром 45 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з індички - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з індички 65 2 4 з 5 - детальніше -
Юшка з товстолобика - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з товстолобика 65 5 3 з 5 - детальніше -