Укр
Рус
Гуляш Перші страви Болгарська кухня

Гуляш зі свинини з томатною пастою і сметаною

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

989 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гуляш зі свинини з томатною пастою і сметаною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Португальська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гуляш зі свинини з томатною пастою і сметаною виходить дуже ніжним і соковитим. Ці ароматні м'ясні шматочки стануть ідеальними компаньйонами до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш зі свинини з томатною пастою і сметаною" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи1.8 гр.
  • Калорії181 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для гуляшу зі свинини ідеально підходить м'якоть з верхньої частини окосту, спинка, шия і грудина. Промийте м'ясо під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку ємність. Додайте майонез і ретельно перемішайте. Відставте свинину в сторону і дайте трохи настоятися при кімнатній температурі.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через спеціальний прес.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте трохи оливкової або соняшникової олії. У розігріту жаровню викладіть подрібнену цибулю і часник. Обсмажте прянощі до золотистого кольору, постійно помішуючи.

Крок - 3
04

Викладіть на сковороду шматочки м'яса і продовжуйте готувати на середньому вогні. Коли м'ясо почне виділяти сік, додайте сіль, чорний мелений перець і паприку. Гарненько перемішайте, щоб спеції розподілилися максимально рівномірно. Можна додати будь-які смакові добавки і регулювати їх кількість по вашим гастрономічним уподобанням.

Крок - 4
05

Влийте воду і накрийте жаровню кришкою. Тушкуйте 15 хвилин, потім додайте томатну пасту і гірчицю. Переміксуйте і всипте сметану. Використовуйте тільки свіжий продукт з жирністю від 20%. Обсмажте протягом 10 хвилин і зніміть з вогню. Подавайте гуляш зі свинини, притрусивши дрібно нарізаною зеленою цибулею або іншою свіжою зеленню за смаком. Приємного вам апетиту!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Форшмак - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак 45 4 2 з 5 - детальніше -
Борщ український червоний - покроковий рецепт, фото 1 Борщ український червоний 100 7 3 з 5 - детальніше -
Курча тютюну в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курча тютюну в духовці 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рулетики із кабачків з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із кабачків з куркою 55 6 3 з 5 - детальніше -
Канапе з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з крабовими паличками 25 3 2 з 5 - детальніше -
Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Фондан 25 2 2 з 5 - детальніше -