Укр
Рус
Мясо Другі страви Канадська кухня

Гуляш з яловичини з картопляним пюре

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

910 - переглядів
120 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Гуляш з яловичини з картопляним пюре - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Повільно тушкований традиційний гуляш з яловичини в супроводі червоного вина зі свіжими овочами, смаженим часником і пюре з петрушкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з яловичини з картопляним пюре" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири4.5 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії103 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 - 200 градусів. У велику миску покладіть попередньо вимиті яловичі ребра, подрібнену селеру, очищену і нарізану дрібно моркву.

Крок - 1
02

Потім додайте до м'яса очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю, зубчики часнику, лавровий лист, кмин і засипте чорний перець горошком.

Крок - 2
03

Залийте в миску з вмістом вино, щоб повністю покрити продукти. І відправте маринуватися не менше 6 годин у холодильнику.

Крок - 3
04

Вийміть м'ясо з маринаду і висушіть рушником або паперовими серветками. Процідіть овочі з вина. Зарезервуйте вино і овочі на потім.

Крок - 4
05

Приправте промариноване м'ясо яловичини щедрою кількістю солі і чорного меленого перцю. Змастіть кожну сторону шматка м'яса борошном і відкладіть на час в сторону.

Крок - 5
06

У великій жаростійкій каструлі розігрійте оливкову чи рослинну олію на середньому вогні на плиті. Коли масло почне кипіти, акуратно укладіть ребра в каструлю і обсмажуйте до тих пір, поки вони не підрум'яняться, по 4-5 хвилин на кожну сторону. Перекладіть обсмажені ребра на тарілку.

Крок - 6
07

У тій же каструлі обсмажте так само, раніше промариновані овочі, постійно помішуючи, до легкої карамелізації і рум'янцю, близько 5-7 хвилин.

Крок - 7
08

Додайте вино в каструлю з овочами, помішуючи, щоб з'єднати всі інгредієнти. Додайте так само томатну пасту і розмішайте, до повного розчинення. Доведіть рідину до кипіння, щоб алкоголь з вина випарувався.

Крок - 8
09

Тепер додайте в каструлю яловичий бульйон і доведіть до кипіння. Покладіть раніше обсмажені ребра назад в каструлю. Розподіліть рідину по ребрах, щоб повністю покрити їх.

Крок - 9
10

Накрийте каструлю фольгою і перенесіть на середні грати вже прогрітої духовки. Запікайте до тих пір, поки м'ясо не стане досить м'яким, щоб його можна було легко проткнути виделкою, приблизно 1.5 години, відкриваючи духовку кожні 30 хвилин і обережно знімаючи жир з поверхні.

Крок - 10
11

Подавайте гуляш з яловичини з картопляним пюре або іншим гарніром за вашим вибором, попередньо прикрасьте зверху рубленою петрушкою. Насолоджуйтесь!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курка в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в духовці 120 6 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в духовці з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в духовці з підливою 65 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Майонез домашній - покроковий рецепт, фото 1 Майонез домашній 15 1 1 з 5 - детальніше -
Гаспачо з огірків - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з огірків 45 4 3 з 5 - детальніше -
Варення з малини - покроковий рецепт, фото 1 Варення з малини 80 1 2 з 5 - детальніше -
Песто з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Песто з помідорами 45 1 2 з 5 - детальніше -