Укр
Рус
Гуляш Перші страви Болгарська кухня

Гуляш з помідорами

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

591 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Гуляш з помідорами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В скороварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Гуляш з помідорами - традиційний страва австро-угорської кухні, що представляє собою шматочки м'яса, тушковані з овочами. Пропонуємо класичний рецепт її приготування. Також ми розповімо, як зробити на гарнір домашні шпецле - макарони по-німецьки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Гуляш з помідорами" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи11.9 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку приготуйте гуляш. М'ясо вимийте, просушіть і наріжте шматочками на 1 укус. Розігрійте в сковороді рослинне масло і відправте туди нарізану яловичину. Помішуючи, смажте на сильному вогні до рум'яної скоринки.

Крок - 1
02

Готове м'ясо перекладіть в скороварку або товстостінну каструлю (у нас скороварка).

Крок - 2
03

У сковороду, де воно смажилося, викладіть нарізану кубиками ріпчасту цибулю. Всипте солодку паприку, посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 3
04

Додайте подрібнений кубиками червоний болгарський перець. Перемішайте і смажте до м'якості овочів. В кінці додайте подрібнений часник.

Крок - 4
05

Готову овочеву зажарку перекладіть в ємність з м'ясом і перемішайте.

Крок - 5
06

Відправте туди ж консервовані у власному соку помідори. Влийте воду. Закрийте ємність кришкою і готуйте гуляш ще 20 хвилин.

Крок - 6
07

Тим часом зробіть шпецле для гарніру. Просійте в миску борошно, вбийте туди яйця і перемішайте до однорідності.

Крок - 7
08

Всипте сіль і мелений чорний перець за смаком. Киньте трохи мускатного горіха. Влийте молоко і знову перемішайте до однорідності. Має вийти тісто сметанної консистенції.

Крок - 8
09

Закип'ятіть в каструлі воду і гарненько посоліть. Протріть туди через крупну тертку тісто і варіть до готовності.

Крок - 9
10

Готові шпецле шумівкою перекладіть на блюдо і дайте трохи підсохнути.

Крок - 10
11

Розігрійте в сковороді рослинне масло і підсмажте шпецле до зарум'янювання.

Крок - 11
12

Готовий гуляш з помідорами спробуйте на смак і при необхідності відрегулюйте спеції. Викладіть шпецле в глибоку тарілку, зверху покладіть гуляш, присипте подрібненою зеленою цибулею і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Морська капуста Морячка - покроковий рецепт, фото 1 Морська капуста Морячка 30 4 1 з 5 - детальніше -
Шоколадне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадне печиво 40 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Плюшка з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка з готового тіста 55 3 3 з 5 - детальніше -
Ягідний мус з білком - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний мус з білком 35 2 3 з 5 - детальніше -
Ягідно-апельсиновий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Ягідно-апельсиновий смузі 30 1 2 з 5 - детальніше -